دوشنبه, 30 مهر 1397
رو عنوان : رئیس شورای اسلامی شهر قدس در دیدار با فرمانده انتظامی شهرستان قدس :
عنوان : نیروی انتظامی در حفظ امنیت مقتدر و در برخورد با مردم مهربان است/ پلیس جایگاهی ویژه در تصمیم‌گیری‌های مدیریت شهری دارد
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۸
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

رئیس شورای اسلامی شهر قدس در دیدار با فرمانده انتظامی شهرستان قدس :

رئیس شورای اسلامی شهر قدس با بیان اینکه نیروی انتظامی هم در کاهش جرائم و حفظ امنیت دارای اقتدار است و هم نسبت به مردم رحمت و مهربانی دارد، پلیس را دارای جایگاهی ویژه در تصمیم‌گیری‌های مدیریت شهری دانست.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، نقی علیوند در دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدس با فرمانده انتظامی شهرستان قدس که به مناسبت هفته نیروی انتظامی انجام شد، با بیان اینکه این مناسبت را به تمامی نیروهای انتظامی به عنوان خدمتگزاران واقعی جامعه تبریک عرض می‌کنم، بیان داشت: در جهت حفظ منزلت جایگاه نیروی انتظامی بهره می‌گیرم از فرمایشات مقام معظم رهبری که می‌فرمایند «نیروی انتظامی باید اقتدار، عزت نفس، رحمت و مهربانی داشته باشد.» ما به‌عینه این ویژگی‌ها را در نیروی انتظامی شهرستان قدس شاهد هستیم.

وی ادامه داد: در یک سال و چند ماه گذشته که در کنار شما به مردم شریف شهر قدس خدمت کردیم شاهد این موضوع هستیم که پلیس هم اقتدار دارد و هم مهربانی. همانطور که در آغاز سال جناب سرهنگ فلاحی گزارشی را در رابطه با کاهش جرائم و بهبود وضعیت امنیت شهرمان داشتند، شاهد هستیم که اقتدار نیروی انتظامی قابل توجه و زبانزد است. در رابطه با رحمت و مهربانی پلیس هم ما شاهدیم که جناب سرهنگ فلاحی هر هفته به نیابت از مجموعه نیروی انتظامی، در تمام برنامه‌ها و فعالیت‌های اجتماعی و بازدید از خانواده‌های معزز شهدا و دیگر رویدادهای خیرخواهانه حضور دارند که جای تقدیر و تشکر دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر قدس با اشاره به جایگاه ویژه نیروی انتظامی در تصمیم‌گیری‌های مدیریت شهری، تصریح کرد: شورای شهر هم به نوبه خود در رابطه با پیشبرد اقدامات پلیس و لوایحی که مربوط به نیروی انتظامی بوده است از هیچ مساعدتی دریغ نمی‌کند و تمامی این لوایح با رای هر 9 نفر عضو شورا به تصویب می‌رسد تا هیچ کاری که مربوط به حفظ امنیت و آرامش شهروندان است بر زمین نماند.

علیوند گفت: جا دارد در این ایام یادی کنیم از شهدای نیروی انتظامی و درود بفرستیم به روح پاک این شهیدان، بویژه شهید مرادی علمدار که شهرقدس برای حفظ امنیت و آرامش ایران اسلامی تقدیم کرد.

وی خطاب به فرماندهان و پرسنل نیروی انتظامی، اظهار داشت: اینکه می‌توانیم در آرامش به مردم خدمت کنیم زیر سایه امنیتی است که شما ایجاد کرده‌اید، از این رو به عنوان خادمین ملت دست شما را به خاطر زحمات خستگی‌ناپذیر و خدمت به مردم شریف ایران می‌فشاریم.