دوشنبه, 30 مهر 1397
رو عنوان : فرمانده انتظامی شهرستان با تقدیر از شهردار و اعضای شورای شهر قدس :
عنوان : تامین نظم و امنیت شهر بدون همكاری شهرداری و نیروی انتظامی امكان پذیر نیست/ مساعدت‌های مدیریت شهری به نیروی انتظامی ستودنی است
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۸
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

فرمانده انتظامی شهرستان با تقدیر از شهردار و اعضای شورای شهر قدس :

تامین نظم و امنیت شهر بدون همکاری شهرداری و نیروی انتظامی امکان پذیر نیست/ مساعدت‌های مدیریت شهری به نیروی انتظامی ستودنی است

فرمانده انتظامی شهرستان قدس با بیان اینکه شهرداری و نیروی انتظامی بدون همکاری یکدیگر نمی‌توانند نظم و امنیت و آرامش را در شهر برقرار کنند، از شهردار و اعضای شورای شهر قدس به خاطر مساعدت مدیریت شهری در تامین نیازهای نیروی انتظامی که به کاهش جرائم و ارتقای امنیت و آرامش در سطح شهر منجر می‌شود، قدردانی کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، سرهنگ شاهپور فلاحی در نشست با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرقدس که به مناسبت هفته نیروی انتظامی در ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان قدس برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و همکاری مدیریت شهری قدس با نیروی انتظامی در تامین امنیت شهرستان، اظهار کرد: شعار نیروی انتظامی در سال جاری «پلیس مقتدر، امین مردم» است. ما باید پلیس مقتدری باشیم و اقدامات و عملیات‌های‌مان بایستی توآٔم با اقتدار انجام شود؛ اقتداری که همراه با رأفت، عدالت و مهربانی باشد. پلیس باید یار مهربان و امین مردم باشد.

وی با اشاره به خصوصیات پلیس قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: در رژیم سابق ویژگی‌هایی که برشمردیم در نیروی پلیس وجود نداشت و مردم در مواجهه با پلیس از ماموران فرار می‌کردند. قطعا امروز شاهد این هستیم که هر جا پلیس حضور پیدا می‌کند مردم نسبت به او حس دوستی و مهربانی دارند. بدین جهت همواره خداوند سبحان را شاکریم که توفیق خدمتگزاری را در این لباس مقدس و در این نظام مقدس و این برهه از زمان به ما عطا کرد.

فلاحی افزود: امنیت در جمهوری اسلامی مثال‌زدنی است که مرهون خون شهیدان است و 2 رکن اساسی در تحقق امنیت وجود دارد که رهبری و مردم عزیزمان هستند. در سطح شهرستان نیز 2 سازمان عقیدتی-سیاسی و سازمان حفاظت اطلاعات شهرستان با نیروی انتظامی تعامل دارند که کمک بسیار خوبی در مباحث امنیتی با ما دارند.

فرمانده انتظامی شهرستان قدس با بیان اینکه شهرداری و نیروی انتظامی بدون همکاری یکدیگر نمی‌توانند نظم و امنیت و آرامش را در شهر برقرار کنند، تصریح کرد: تشکر ویژه‌ای دارم از شهردار محترم و اعضای محترم شورای شهر قدس که در بحث‌های مختلف و تامین نیازهای نیروی انتظامی بسیار مساعدت می‌کنند تا شاهد کاهش جرائم و ارتقای امنیت و آرامش در سطح شهر باشیم که ستودنی است و در ثواب این امر شریک هستید.

وی هفته ناجا را فرصتی برای ارائه عملکردها و نمایش دستاوردهای یکساله نیروی انتظامی دانست و ادامه داد: در شهرستان قدس خوشبختانه از ابتدای سال گذشته جرائم مختلف 6 درصد کاهش یافته و از ابتدای امسال نیز بیش از 8 درصد کاهش جرائم در سطح شهرستان محقق شده است که امیدواریم این روند رو به رشد ادامه یابد.