دوشنبه, 30 مهر 1397
رو عنوان : رییس شورای اسلامی شهر قدس در همایش طلایه داران فرهنگ ترافیک:
عنوان : نبود تصادف منجر به فوت طی سال گذشته در شهر قدس حاصل تلاش طلایه داران فرهنگ ترافیك است
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۹
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

رییس شورای اسلامی شهر قدس در همایش طلایه داران فرهنگ ترافیک :

نبود تصادف منجر به فوت طی سال گذشته در شهر قدس حاصل تلاش طلایه داران فرهنگ ترافیک است

رییس شورای اسلامی شهر قدس در همایش طلایه داران فرهنگ ترافیک گفت: اتحاد و همدلی مسؤولین و دست اندرکاران حوزه امنیت، حفاظت و صیانت از امنیت مردم شهر قدس را به ارمغان آورده و با تلاش بی وقفه  طلایه داران ترافیک، سال گذشته در تصادفات درون شهری تصادف منجر به فوت نداشتیم.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، همایش طلایه داران فرهنگ ترافیک با حضور حجت الاسلام و المسلمین جوکار امام جمعه، سرهنگ صادقی رییس پلیس راهور غرب استان تهران، اینانلو معاون سیاسی- انتظامی فرمانداری، کاویانی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قدس، علیوند رئیس شورا و دیگر اعضای شورای اسلامی شهر، فرماندهان نیروی انتظامی و سایر رؤسای ادارات شهرستان در سالن همایش سازمان آتش نشانی برگزار شد.

رییس شورای اسلامی شهر قدس در این مراسم ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و توفیق روزافزون برای حافظان جان و مال مردم، خاطرنشان کرد: اتحاد و همدلی مسؤولین و دست اندرکاران حوزه امنیت که همواره دل در گرو خدمت دارند، حفاظت و صیانت از امنیت مردم شهر قدس را به ارمغان آورده است و امروز با تلاش شبانه روزی آنها با تبدیل شدن شهر قدس به شهری امن زمینه تغییر دیدگاه اذهان عمومی نسبت به این شهر فراهم آمده است، لذا بنده به عنوان نماینده مردم نهایت تقدیر و تشکر را از ایشان دارم.

علیوند در ادامه به طلایه داران فرهنگ ترافیک شهر اشاره کرد و گفت: با اهتمام و تلاش بی وقفه  طلایه داران فرهنگ ترافیک (چه پلیس راهور، چه سایر سازمان ها نظیر آموزش و پرورش، شهرداری و سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی و...) خوشبختانه سال گذشته در تصادفات درون شهری تصادف منجر به فوت نداشتیم که وصول به این هدف مهم در سایه وجود این نیروهای مقتدری است که با وجود کمبودهایی در زمینه نیرو و امکانات همواره در راستای ارتقای فرهنگ راهنمایی و رانندگی در تلاش هستند.

وی در خاتمه به افتتاح ستاد ترخیص و اختصاص زمینی برای احداث ساختمان ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان توسط شهرداری قدس، اشاره کرد و افزود: شورای شهر هم به نوبه خود به منظور پیشبرد اهداف نیروی انتظامی در تصویب لوایحی که مربوط به این حافظان جان و مال مردم باشد از هیچ مساعدتی دریغ نمی‌کند.