چهارشنبه, 30 آبان 1397
رو عنوان : عضو شورای اسلامی شهر قدس:
عنوان : سازمانهای خدمات رسان پس از كنده‌‎كاری و اتمام پروژه ها موظف به ترمیم آسفالت معابر هستند
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۴
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

عضو شورای اسلامی شهر قدس:
سازمانهای خدمات رسان پس از کنده‌‎کاری و اتمام پروژه ها موظف به ترمیم آسفالت معابر هستند

عضو شورای اسلامی شهر قدس، گفت: سازمانهای خدمات رسان پس از کنده‌‎کاری و اتمام پروژه ها موظف به ترمیم و بازسازی آسفالت معابر هستند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، منصور حیدری ضمن اشاره به وضعیت نامعلوم برخی از معابر، خیابان ها و کوچه های شهر به دلیل کنده کاریهای متعدد ادارات خدمات رسان گفت: دستگاه ها و سازمانهای خدمات رسان براي عملياتهایی نظیر گسترش، اصلاح و ترمیم انشعابات آب و فاضلاب، برق، گاز و يا تغيير در کابلهای مخابراتي و... ناگزير هستند حفاریهایی در سطح معابر عمومی شهر ایجاد کنند که همین حفاریها را میتوان یکی از عمده ترین دلایل تخریب آسفالت معابر شهر برشمرد.

عضو شورای اسلامی شهر قدس، افزود: عدم پیش بینی کانالهایی مختص عبور تأسیسات شهری و عبور این تأسیسات (آب، برق، گاز، تلفن و...) از زیر خاک و همچنین نقص در زیرساختهای شهری موجب شده با اجرای پروژه ها و عملیاتهای خدماتی سازمانها و ادارات خدمات رسان، خسارات جدی به آسفالتهای معابر وارد شود.

وی با اشاره به نارضایتی شهروندان نسبت به حفاریهای سطح شهر قدس، خاطر نشان کرد: تخریب و کنده کاری آسفالت معابر و خیابانهای اصلی و فرعی در سطح شهر، تداخل انبوه کنده کاري ها توسط سازمان هاي مختلف و همچنین عدم تعیین تکلیف و روند طولانی مدت اجرای پروژه ها، به تعویق افتادن ساماندهی و ترمیم بخشهای حفاری شده در انشعابات شهری، از یک سو موجب گلایه و اعتراض شهروندان شده و ایشان خواستار تعیین تکلیف و تسریع در این زمینه هستند، از سوی دیگر، در نتیجه کمبود هماهنگی این دستگاه ها با شهرداری در اجرای عملیاتهای حفاری برای انشعاب های گوناگون در سطح معابر شهری، موجب شده همواره انگشت انتقاد مردم به سمت شهرداری نشانه گرفته شود.

حیدری با تأکید بر ضرورت ترمیم و بازسازی آسفالت و پیاده‌روها پس از کنده‌کاری و اتمام پروژه ها توسط سازمانهای خدمات رسان تصریح کرد: البته ترمیم و بازسازی آسفالت ناشی از حفاریهای دستگاه های خدمات رسان چون اداره برق، گاز و مخابرات به شهرداری محول شده است، اما سازمان آب و فاضلاب شهر با عهده داری مسئولیت هر گونه خسارات جانی و مالی و خسارت به تأسیسات زیرزمینی دستگاه های خدماتی دیگر در حین و بعد از حفاری، به اجرای عملیاتهای خدماتی و اجرایی در حوزه مربوطه می پردازد که در این راستا رعایت موارد ایمنی و نصب علائم هشدار دهنده، نصب تابلوی مشخصات عملیات، ارائه زمانبندی مشخص برای عملیات های اجرایی، جمع آوری و حمل خاک مازاد از محل کار، پر کردن محل حفاری شده و آسفالت براساس اصول فنی به عهده سازمان مذکور می باشد.