چهارشنبه, 30 آبان 1397
عنوان : پیام تشكر رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس از مردم برای حضور در راهپیمایی چهل سالگی یوم الله 13 آبان
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۳
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس به پاس حضور باشکوه مردم عاشورایی و استکبارستیز شهرستان  در مراسم یوم الله 13آبان، با صدور بیانیه ای قدردانی به عمل آورد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، متن کامل بیانیه حسین چناقچی به شرح زیر است:
فریادهای " هیهات منا الذله" و " مرگ بر آمریکا  " در یوم الله 13 آبان در کران تا کران آسمان ایران و همزمان در نقاط مختلف شهرستان قدس طنین انداز شد

آفرین بر شما مردم با بصيرت و زمان‌شناس که در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، و در زمانه ای که دشمن به خیال باطل خود با تشدید جنگ روانی و رسانه ای سعی در کمرنگ نمودن پشتوانه مردمی انقلاب داشت با حضور وحدت بخش، انقلابی، گسترده و حماسی خود در "تظاهرات ضد استکباری یوم الله سیزدهم آبان "، ضمن نمایش خشم و نفرت انقلابی علیه استکبار جهانی و حمایت از مظلومان جهان، بر مواضع اصولی خود و آرمان های شهدا و امام شهیدان با فریاد رسای هیهات مناالذله مهر تأییدی مجدد زده و پیمانی دوباره با آرمان های امام راحل(ره) و منویات امام خامنه ای (مدظلّه العالی) بستید.

لذا، بر خود لازم می دانم از تمامی مسئولان و دست‌اندرکاران امر برگزاری مراسم تظاهرات یوم الله 13آبان که در خلق این حماسه بزرگ نقش داشتند، تشکر و از خداوند متعال سربلندی و اقتدار هر چه بیشتر امت اسلامی را مسئلت نمایم.