چهارشنبه, 30 آبان 1397
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

لایروبی کانال سی متری شورا انجام شد

لایروبی کانال سی متری شورا به طول حدود ۲.۵ کیلومتر انجام شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، همزمان با فرارسیدن فصل بارندگی و به منظور جلوگیری از بروز آبگرفتگی معابر، هدایت آب های سطحی و جریانات حاصل از بارندگی، همچنین در راستای جلب رضایتمندی شهروندان و کنترل و پیشگیری از هرگونه حادثه احتمالی و ... پاکسازی انهار و لایروبی کانالهای شهری امری اجتناب ناپذیر تلقی می شود که هر گونه بی توجهی به لایروبی کانالها و مسیلها، در مواقع بحرانی می تواند منجر به حادثه شود.

معاونت خدمات شهری شهرداری قدس با توجه به اهمیت این موضوع اقدامات پیشگیرانه ای از قبیل پاکسازی و لایروبی کانالها و مسیلها با هدف جلوگیری از آبگرفتگی معابر و انسداد آبروها در زمان وقوع بارندگی های فصلی و احتمال بروز سیلاب در معابر سطح شهر را در دستور کار خود قرار داده است.

در همین راستا عملیات لایروبی کانال سی متری شورا به طول حدود ۲.۵ کیلومتر توسط پرسنل شهرداری انجام شد و کاظمی صیاد با بازدید میدانی از روند اجرای این عملیات در جریان این لایروبی دستورات لازم را صادر کرد.