چهارشنبه, 30 آبان 1397
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

آیین افتتاحیه نمایشگاه عکس عاشورایی شهرستان قدس برگزار شد

آیین افتتاحیه نمایشگاه عکس عاشورایی با معرفی نفرات برگزیده و اهدای جوایز در مجتمع باقرالعلوم(ع) برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، آیین افتتاحیه نمایشگاه عکس عاشورایی شهرستان قدس با حضور حجت الاسلام رضا جوکار امام جمعه شهر قدس، حسین چناقچی رییس شورای اسلامی شهرستان قدس، ابوطالب آذربراء نایب رییس شورای اسلامی، بنفشه رفیعی رییس کمیسیون فرهنگی و امور بانوان شورای اسلامی شهر قدس، رضا حیدری مدیر عامل سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قدس و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان در سالن آمفی تئاتر مجتمع حضرت باقرالعلوم(ع) این شهر با معرفی نفرات برتر و اهدای جوایز برگزار شد.

گفتنی است؛ هشتمین دوره سوگواره عکس عاشورایی شهرستان قدس که به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قدس در راستای اعتلای مفهوم غنی عزاداری امام حسین (ع) در فرهنگ ایرانی، و به تصویر کشیدن جلوه‌هایی ناب از عشق و دلدادگی مردم ایران زمین در مراسمهای عزاداری و با محوریت نگاه آزاد به موضوع عاشورا، عزاداری اقوام ایرانی در ایام محرم با رویکرد نو و خلاقانه را که شامل: مراسم‏ وآیین‌های عاشورایی، دسته‌های عزاداری، تعزیه‌خوانی، نذری و … در شهر‌ها و نقاط مختلف ایران در سطح ملی و در سه بخش عکسهای حرفه ای، نگاه مردمی، بخش ویژه عکاسان شهرستان قدس برگزار شد.