چهارشنبه, 30 آبان 1397
عنوان : پیام اعضای شورای اسلامی شهرقدس به مناسبت ۲۸ صفر و شهادت امام رضا (ع)
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

پیام اعضای شورای اسلامی شهرقدس به مناسبت ۲۸ صفر و شهادت امام رضا (ع)

اعضای شورای اسلامی شهرقدس با صدور پیامی، فرا رسیدن سالروز رحلت پیامبر مهربانی و اخلاق و شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام رضا (ع) را به محضر ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری و عموم مسلمانان و شیعیان جهان به خصوص مردم ولایتمدار شهرقدس تسلیت گفتند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، متن پیام به شرح زیر می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم

با نزدیک شدن به 28 صفر و فرا رسیدن سالروز رحلت پیامبر نور و رحمت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص)، زمین و زمان در سوگ از دست دادن خلق برگزیده و سرور جهانیان داغدار و سیاه پوش شده اند و ذکر درود و سلام و رحمت بر مقام والای این انسان عالی مقام بر زبان ها جاری شده است؛ «اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.» پیامبر اخلاق و مهربانی ها در عصر جهالت و تاریکی از جانب خداوند متعال برای هدایت بشریت ماموریت یافت و پس از آن با تحمل رنج و سختی های فراوان، پرده های نادانی و ظلمت را از پیش روی چشمان مردمان عصر خویش کنار زد و خورشید گرم و تابانی به نام «قرآن کریم» را از جانب پروردگار کریم پیش روی آنها طلوع داد که نور و مهربانی آن با گذشت قرن ها هنوز تداوم داشته و خواهد داشت. و در ادامه این مناسب حزن انگیز، سالروز شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت را پیش رو داریم که براستی باید حضرت امام رضا (ع) را باید گوهر انسانیت، شمس الشموس و قرآن ناطق دانست و آن حضرت در تمامی دوران زندگانی مبارک و پربرکت خویش برای خدمت به خلق خدا، بندگی سبحان الله و اجرای دستورات و فرامین الهی کوشیدند و در نهایت در همین مسیر خطیر جام شیرین شهادت را نوشیدند.

اعضای شورای اسلامی شهرقدس با قلبی آکنده از حزن و اندوه، فرا رسیدن 28 صفر و سالروز رحلت فخر کائنات احمد خیر المرسلین پیامبر رحمت و اخلاق حضرت محمد مصطفی (ص) و همچنین شهادت حضرت شمس الشموس شاه خراسان امام رضا (ع) را به محضر تمام دوستداران و محبین خاندان عصمت و طهارت علیهما السلام تسلیت گفته و امید است که همواره در عمل به آموزه های دینی و انقلابی پیشرو و ثابت قدم باشیم.