چهارشنبه, 30 آبان 1397
رو عنوان : معاون خدمات شهری شهرداری قدس:
عنوان : شهرداری برای مقابله با بحرانهای احتمالی فصل سرما تمهیدات لازم را اندیشیده است
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

معاون خدمات شهری شهرداری قدس:

شهرداری برای مقابله با بحرانهای احتمالی فصل سرما تمهیدات لازم را اندیشیده است

معاون خدمات شهری شهرداری قدس، با اشاره به اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم و اقدامات پیشگیرانه برای مدیریت بحران در فصل سرما، از آمادگی کامل شهرداری قدس در جهت ارایه خدمات مطلوب به شهروندان خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد با اشاره به ورود موج جدید سرما و بارندگی به کشور اظهار داشت: بنابر اخبار منتشر شده مبنی بر ورود موج جدید سرما و وقوع بارندگی های فصلی و احتمال بروز سیلاب در معابر سطح شهر، شهرداری قدس با اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم و آماده باش نیروی انسانی و تجهیز کلیه امکانات، آماده ارائه خدمات مطلوب به شهروندان است.

جانشین ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس افزود: البته در همین راستا نیروهای معاونت خدمات شهری این شهرداری، پیش از فرارسیدن فصل بارندگی و سرما اقداماتی پیشگیرانه ای مانند لایروبی و پاکسازی کانال ها به منظور رفع مشکل آبگرفتگی معابر و انسداد آبروها، هدایت و دفع آب های سطحی و جلوگیری از جاری شدن سیلاب های احتمالی در این مواقع، جمع آوری نخاله های ساختمانی، پاکسازی نهرها و جوی روان آب ها و شارژ مخازن شن مخصوص در معابر سطح شهر و... با هدف مدیریت بحران و جلوگیری از ایجاد مشکل برای تردد شهروندان انجام داده است.

وی در ادامه از آمادگی کامل این معاونت خبر داد و عنوان کرد: این معاونت با همکاری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی و با بسیج و آماده باش نیروهای انسانی، بهره گیری از کلیه ماشین آلات سبک و سنگین و دیگر امکانات و تجهیزات سطح شهر را پوشش می دهد تا با آمادگی کامل و مدیریت بحران به مقابله با مشکلات احتمالی و رفع معضلات و دغدغه های شهروندان بپردازد.

کاظمی صیاد در خاتمه افزود: شهروندان شهر قدس می توانند در صورت بروز مشکل با شماره تلفن ۴۶۸۲۶۶۶۰ تماس حاصل فرمایند.