سه‌شنبه, 20 آذر 1397
رو عنوان : شهردار قدس:
عنوان : ۲۵ پروژه عمرانی شهر قدس دهه فجر بهره‌برداری می‌شوند
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

شهردار قدس:
۲۵ پروژه عمرانی شهر قدس دهه فجر بهره‌برداری می‌شوند

شهردار قدس با اشاره به انجام عملیات عمرانی همزمان ۲۵ پروژه در سطح شهرقدس، از افتتاح و بهره‌برداری این پروژه‌ها در دهه فجر امسال خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس، مسعود مختاری با بیان روند اجرایی پروژه‌های شهرقدس گفت: در ماه‌های منتهی به دهه فجر انقلاب اسلامی ایران، شهر قدس از تحرک و روند اجرایی کم سابقه‌ای در اجرای پروژه‌های زیر ساختی و عمرانی برخوردار است و  یکی از مهمترین معیارهای ارزیابی عملکرد شهرداری است و در همین راستا شهرداری قدس اقدام به اجرای پروژه‌های عمرانی متعددی در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی، فضای سبز، تفریحی در سطح شهر نموده و در حال حاضر شاهد اجرای 25 پروژه همزمان در سطح شهر هستیم تا با افزایش سرانه‌های عمومی گام مؤثری در جهت دستیابی به توسعه پایدار شهری، افزایش رفاه شهروندان و جلب رضایتمندی ایشان برداریم.

وی با اشاره به در پیش بودن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: افتتاح و بهره برداری از پروژه های عمرانی، خدماتی و فرهنگی و فضای سبز متعددی در سطح شهر در دستور کار قرار گرفته است و امیدواریم با تسریع در روند اجرا و احداث این پروژه‌ها در دهه فجر سال جاری شاهد برخورداری شهروندان از این پروژه ها به عنوان نمونه ای از دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی باشیم.

شهردار قدس بیان داشت: مجموعه مدیریت شهری با نگرشی راهبردی حتی برنامه ها و پیش بینی های لازم را برای سال 1402 تدوین کرده و طبق این برنامه ریزی ها، منابع و اعتبارات مالی برای پیشبرد اقدامات، روند و چگونگی اجرای پروژه ها نیز پیش بینی شده است که پس از تصویب به وزارت کشور ارسال و از این پس همه برنامه ها و اقدامات جاری در شهر هر ساله بر طبق این سند توسعه اجرایی و  عملیاتی می شود.

مختاری با اشاره به موضوع بافت فرسوده شهری گفت: پیرو اهمیتی که ساماندهی و بهسازی بافت فرسوده در قدس دارد مطالعات بسیاری در خصوص شهرهای پیشرو در بهسازی بافت فرسوده انجام شد که با توجه به اینکه شهر تهران بهترین عملکرد را در این حوزه داشته است ما نیز الگوی این شهر را در قدس اجرایی خواهیم کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: طراحی و اصلاح هندسی تقاطع ها و معابر شهری علاوه بر رفع گره های ترافیکی، کاهش و روان سازی بار ترافیکی در سطح شهر، دستیابی به اهدافی نظیر توسعه و افزایش ظرفیـت شبکه ارتباطی و پیش بینی ظرفیت آینده شهر را در پی دارد و در این راستا اصلاح هندسی تقاطع ها و تعریض معابر در حال پیگیری است.

شهردار قدس ادامه داد: در راستای حل مشکلی دیرینه، عملیات اجرایی جمع آوری آبهای سطحی با استفاده از لوله‌های فایبرگلاس (GRP) در ۳ فاز و در نقاط مختلف شهر اجرایی شد  که با پیگیری جدی درصدد تسریع در روند اجرایی این پروژه در سایر نقاط شهر هستیم.

مختاری در پایان بیان داشت: از دیگر اقدامات انجام شده در یک ماهه اخیر می توان به تعمیر و بازسازی فاز نخست بوستان آزادگان، پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه پارلمان شهری قدس، پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه یادمان شهدای گمنام و احداث پارک جنگلی شهر اشاره کرد.