سه‌شنبه, 20 آذر 1397
رو عنوان : در اقدامی جهادی در سطح شهر صورت گرفت:
عنوان : اجرای طرح پیرایش شهری و حذف زوائد بصری در شهر قدس
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
عنوان گروه خبري : شهرداری .

در اقدامی جهادی در سطح شهر صورت گرفت:
اجرای طرح پیرایش شهری و حذف زوائد بصری در شهر قدس

معاون خدمات شهری شهرداری قدس، از اجرای طرح پیرایش شهری و حذف زوائد بصری در راستای ساماندهی و زیبایی بصری و ارتقای سیما و منظر شهری خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد با تأکید بر ضرورت پاکسازی و جمع آوری تبلیغات محیطی غیر مجاز اظهار داشت: اجرای طرح ضربتی پیرایش شهری با حذف عناصر بد منظر در نمای ساختمان ها و معابر شهری، پاکسازی زوائد نظیر سایبان های اضافی مغازه ها، تابلوهای موجود در نمای ساختمان ها، بیرون زدگی ها، بقایای تخریب، دیوار نوشته ها، تابلوها، بنرها و تبلیغات محیطی غیرمجاز و ابعاد غیر استاندارد در شهر و... از یک سو موجب ارتقای کیفیت سیما و منظر شهری و رفع اغتشاش های بصری در سیمای شهری می شود و از سوی دیگر به نمایش و جلوه نمودن کارا و اثر بخش اقدامات زیباسازی شهری و شکل گیری نظم بصری منجر خواهد شد.

وی ادامه داد: در همین راستا با دستور قاطع شهردار و دادستان قدس و با هماهنگی و مشارکت اداره زیباسازی شهرداری، نیروهای خدمات شهری مرکز و مناطق، نیروهای 137، مدیریت پسماند، نیروی انتظامی در اقدامی ضربتی طی 3 شب در محله سر قنات و میدان قدس به اجرای طرح حذف، جمع آوری و پاکسازی تابلوهای غیر استاندارد، تابلوهای تبلیغاتی غیر مجاز مراکز و مؤسسات، صندوق ها و باکس های اضافه، سازه های اضافی سطح پیاده روها و... همت گماشتیم.

کاظمی صیاد در ادامه با اشاره بر لزوم رعایت استانداردهای لازم در تابلوهای مغازها و اصناف، تصریح کرد: تابلوهای نصب شده مغازها و اصناف در شهر جزئی از سیما و منظر شهری هستند که اگر این نماها قدیمی، بی ضابطه، ناهماهنگ و غیر استاندارد باشند، آشفتگی بوجود آمده موجب برهم خوردن و اغتشاش نظم بصری در سطح شهر خواهد شد و این می تواند تبعاتی در اذهان شهروندان از بعد روانی به همراه داشته باشد و شهر به هم ریخته و بی نظم دیده شود.

معاونت خدمات شهری شهرداری قدس با تأکید بر اینکه اقدامات مذکور مرحله نخست اجرای این طرح بود، خاطر نشان کرد: بعد از انجام مرحله نخست جمع آوری و پاکسازی تابلو ها در سطح شهر، نصب تابلوهای هماهنگ با استفاده از آخرین متدها در این زمینه بر سر در مغازه ها توسط شهرداری انجام خواهد شد که بخشی از هزینه های آن توسط شهرداری تقبل می گردد و مابقی به صورت غیر نقدی به نحو مطلوبی بر فیش عوارض سالیانه در چند قسط مستهلک خواهد شد و بدین گونه شهروندان هیچگونه بار مالی در این خصوص احساس نخواهند کرد.

وی افزود: تابلوهای تبلیغاتی مجاز اصناف و کسبه با شکل واحد، نوع و اندازه استاندارد و هماهنگ با محتوای فعالیت مغازه ها و با مشورت ایشان، توسط شهرداری تهیه و نصب می گردد و بدین منوال یکسان سازی عمومی سر در مغازه ها که در این مرحله در محلات مرکزی شهر انجام گرفته است در فاز های بعدی در سایر نقاط شهر نیز اجرایی خواهد شد.

کاظمی صیاد در خاتمه ضمن تشکر و قدردانی از همکاری های صورت گرفته در اجرای طرح مذکور، بیان داشت: خوشبختانه بازخوردهای بسیار مطلوبی از سوی شهروندان و کسبه در اجرای طرح یکسان سازی سر در مغازه ها دریافت نموده ایم و این علاوه بر قوت قلب برای تداوم این طرح، گامی بزرگ برای اصلاح سیما و منظر شهری خواهد بود.