سه‌شنبه, 20 آذر 1397
رو عنوان : در راستای رفع برخی از معضلات شهری شهروندان:
عنوان : جلسه ملاقات مردمی با شهردار قدس برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

در راستای رفع برخی از معضلات شهری شهروندان:
جلسه ملاقات مردمی با شهردار قدس برگزار شد

در راستای ارتباط مستقیم و چهره به چهره با شهروندان و پیگیری مشکلات ایشان جلسه ملاقات عمومی با شهردار قدس صبح امروز(چهارشنبه) برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، به منظور تسريع در رسيدگي به مشکلات شهروندان؛ برنامه ملاقات هفتگي شهردار قدس با حضور مدیران مناطق دو گانه شهرداری و مسئول شهرسازی در محل سالن جلسات این شهرداري برگزار شد و جمعي از شهروندان ضمن ملاقات حضوري با مسعود مختاری به طرح و بيان برخی از مشکلات و معضلات شهروندی پرداختند.

در این جلسه شهردار قدس ضمن آگاهی از مشکلات و معضلات شهروندان در زمینه مسائل مرتبط به حوزه کاری شهرداري و ارائه رهنمودهاي لازم، دستورات مقتضي را به منظور رسيدگي به دغدغه های شهروندان در کوتاهترین زمان و همچنین در چارچوب قوانين شهرداري صادر نمود.

گفتنی است جلسات ملاقات عمومی شهردار با شهروندان در جهت رفع مشکلات و معضلات مرتبط با شهرداری، روزهای چهارشنبه هر هفته از ساعت 8 الی 10 صبح در محل ساختمان مرکزی شهرداری قدس برگزار می شود.