سه‌شنبه, 20 آذر 1397
رو عنوان : شهردار قدس:
عنوان : مشاركت شهروندان در احیای بافت فرسوده شهری حائز اهمیت است/ افزایش سرانه فضای سبز در محله سرخحصار ضرورت دارد
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

شهردار قدس:
مشارکت شهروندان در احیای بافت فرسوده شهری حائز اهمیت است/ افزایش سرانه فضای سبز در محله سرخحصار ضرورت دارد

شهردار قدس، در ادامه سلسله نشست های دیدار مسئولین با شهروندان شهر قدس با تأکید بر نقش مشارکت شهروندان در احیای بافت فرسوده شهری و اشاره به مسائل و دغدغه های محله سرخحصار، افزایش سرانه فضای سبز در این محله را ضروری دانست.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری در ادامه سلسله نشست های دیدار مسئولین با شهروندان شهر قدس که روز گذشته با حضور امام جمعه، فرماندار، رئیس شورای اسلامی شهرستان و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قدس در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) محله سرخحصار برگزار شد، ضمن آرزوی توفیق خدمتگزاری خالصانه و بی منت برای مسئولین اظهار داشت: محله سرخحصار یکی از محلات قدیمی و متراکم شهر قدس است که تقریباً بخش عمده آن در محدوده بافت فرسوده شهری قرار دارد، و ساختمانهای این محله بنابر تشخیص کمیسیون ماده 5 و اعلام به شهرداری نیازمند نوسازی و بهسازی است که این اقدامات با تعریض معابر و خیابانهای این محله علاوه بر تسهیل و تسریع در دسترسی های محلی ساکنین زمینه استحکام و ارتقای ضریب ایمنی در برابر حوادث غیر منتظره را فراهم خواهد کرد.

شهردار قدس با بیان اینکه طرح تعریض خیابان طالقانی این محله در جلسات شورای اسلامی مطرح شده است، افزود: علاوه بر مطرح کردن طرح تعریض خیابان مذکور در جلسات شورا، با حضور در این مناطق و گفت و گو با برخی از مالکین املاک معارض در خصوص نحوه توافق و تعریض املاک معارض اقداماتی صورت گرفته است که امیدواریم با همکاری و مشارکت شهروندان در  تحقق این طرح گام برداریم زیرا اجرای تعریض املاک معارض مشارکت و همراهی دوسویه و انعطاف پذیری از سوی شهرداری و شهروندان را می طلبد.

وی ادامه داد: مسأله مورد بحث دیگر در این محله ورودی و خروجی های نامناسب آن است که عرض کم معابر امکان تردد آسان در آن را با مشکل مواجه کرده است که این دغدغه نیز با تعریض املاک معارض رفع خواهد شد.

مختاری با اشاره به تعریض صورت گرفته در ابتدای ورودی محله سرخحصار و بلوار مبارزان افزود: با همکاری و توافق صورت گرفته با مدیریت اداره آموزش و پرورش شهرستان قدس و با تملک بخشی از مدرسه شهدای کاووسیه و سالن ورزشی تختی اقداماتی در زمینه تخریب و تعریض صورت گرفته و در حال حاضر، عملیات جدولگذاری در دست انجام است.

شهردار قدس گفت: کانال افراسیابی از دیگر مسائلی است که نیاز مبرمی به رسیدگی دارد، زیرا بوی تعفن و مشکلات ناشی از دفع فاضلاب در این کانال به یکی از معضلات بهداشتی و زیست محیطی این منطقه تبدیل شده است که در این راستا با تصویب طرح پوشیده کردن کانال و انتخاب پیمانکار سعی داریم از مشکلات زیست محیطی این منطقه بکاهیم.

وی ادامه داد: باتوجه به نامناسب بودن کفپوش سالن ورزشی سرخحصار، تعویض کفپوش توسط شهرداری اجرایی شد که در حال حاضر مورد بهره برداری قرار گرفته است.

مختاری با اشاره به افتتاح پایگاه اورژانس این منطقه در سال گذشته افزود: احداث ساختمان این مجموعه و تجهیزات اداری آن توسط شهرداری صورت گرفت و این پایگاه در اختیار اورژانس داده شد و هم اکنون در حال بهره برداری است.

شهردار قدس به آسفالت ریزی و ترمیم روکش آسفالت این  منطقه اشاره کرد و بیان داشت: بخش هایی از آسفالت معابر این منطقه طی ماه های گذشته با لکه گیری و ترمیم روکش آسفالت بهسازی شده است، که از جمله آن می توان به آسفالت خیابان نهم دی و خیابان سلیم اشاره کرد و در رابطه با ترمیم آسفالت ورودی خیابان طالقانی یعنی لاین جنوبی آن که در حفاری های اداراه آب و فاضلاب تخریب شده بود نیز بعد از اتمام عملیات حفاری شبکه فاضلاب، طی روزهای آینده به ترمیم و آسفالت خیابان مذکور و خیابانهای اصلی خواهیم پرداخت.

وی ضمن اشاره به کمبود سرانه فضای سبز در این منطقه گفت: یکی از مناطقی که در زمینه فضای سبز توجهی ویژه ای را می طلبد، محله سرخ حصار است که تصمیم داریم با برگزاری فراخوان و انتخاب پیمانکار نسبت به خریداری بخشی از زمین "باغ سبزی" که کاربری فضای سبز دارد، جهت احداث فضای سبز و بوستان اقدامات لازم را انجام دهیم.

مختاری در پایان خاطر نشان کرد: دغدغه مجموعه مدیریت شهری قدس همواره به پیگیری مسائل و مشکلات سطح شهر و محلات و مرتفع کردن آن ها معطوف شده است و ما سعی داریم با اولویت بندی و نیازسنجی های لازم نسبت به رفع و حل معضلات شهری و جلب رضایتمندی شهروندان اقدام کنیم.