سه‌شنبه, 20 آذر 1397
عنوان : نشست هماهنگی تجلیل از پژوهشگران برتر قدس برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

نشست هماهنگی تجلیل از پژوهشگران برتر قدس برگزار شد

صبح امروز نشست و تبادل نظرات همایش تجلیل از پژوهشگران برتر قدس برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، ابوطالب آذربرا در جلسه کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی شهرقدس که با حضور اعضای کمیسیون اجتماعی ، رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر ، نماینده فرمانده سپاه، مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس ، روسای سازمان تبلیغات، دانشگاه آزاد، آموزش و پرورش، ارشاد اسلامی، مدیر خانه نخبگان بسیج،مدیر حوزه علمیه خواهران برگزار شد، گفت: توسعه فرهنگی، اقتصادی و ... هر کشور بدون توجه به پژوهش با موفقیت چندانی همراه نمی‌شود.

وی با بیان اینکه پژوهش موتور محرکه پیشرفت و توسعه و تضمینی برای استمرار آن است تصریح کرد: موفقیت امور بدون پژوهش پایداری ندارد.

آذربرا اظهار داشت: پژوهش و پژوهشگران نقش مهمی در توسعه جامعه دارند و هفته پژوهش فرصت مناسبی است تا از پژوهشگران برتر تجلیل بعمل آید.

وی ادامه داد: در همین راستا فراخوانی صادر شده که پژوهشگران و مخترعان شهرقدس از 12 آذر لغایت 18 آذر فرصت دارند تا مقالات و آثار خود را از طریق فضای مجازی به دبیرخانه ستاد پژوهش ارسال نمایند.