سه‌شنبه, 20 آذر 1397
رو عنوان : طی 8 ماه نخست سال جاری انجام شد:
عنوان : خرید و نصب 800 عدد زیر مخزنی بتنی سطل زباله در سطح شهر
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

طی 8 ماه نخست سال جاری انجام شد:
خريد و نصب 800 عدد زير مخزني بتني سطل زباله در سطح شهر
معاون خدمات شهری شهرداری قدس، از خريد و نصب 800 عدد زير مخزني بتني سطل زباله در سطح شهر قدس طی 8 ماه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد با بیان اینکه زیر مخزنی ها به عنوان یکی از اجزای مبلمان شهری که در زیبا سازی خیابان ها و ساماندهی سطل های زباله شهری نقش دارند، اظهار داشت: امروزه مسأله زباله های شهری به یکی از معضلات مهم شهرنشینی تبدیل شده است بنابراین توجه به وسایل و تجهیزاتی که برای جابجایی، انباشت، تفکیک و امحاء زباله ها کاربرد دارد نیز، اهمیت یافته است.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس تصریح کرد: با توجه به اینکه استفاده از زیر مخزنی های فلزی به دلیل ضربه خوردن، زنگ زدگی، فرسوده شدن سازه، سرازیر شدن شیرابه زباله و ... مناسب نبوده و هزینه کردن برای این نوع از زیر مخزنی ها به نوعی هدر رفت منابع مالی است.

وی درباره مزیت های سازه و زیرمخزنی های بتنی گفت: سازه های بتنی علاوه بر زیبایی با توجه به کیفیت بالا ویژگی هایی چون دوام و استحکام بیشتر در مقابل عوامل فیزیکی و جوی، قیمت ارزان تر و به صرفه، نصب سریع و آسان، عدم امکان سرقت، خراب نشدن چرخ های سطل های مکانیزه و... برخوردار هستند، در همین راستا این معاونت با کارشناسی ها و ارزیابی های انجام داده، زیر مخزنی های بتنی را جایگزین زیر مخزنی های فلزی در سطح شهر کرده است.

کاظمی صیاد ادامه داد: 800 عدد زیر مخزنی بتنی به همراه تعدادی باکس زباله در نقاط مختلف سطح شهر با توجه به نیازسنجی محلات و معابر جانمایی و مستقر گردیده است.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس درباره نحوه جانمایی و نصب این سازه ها افزود: با توجه به این مسئله که نصب زیرمخزنی های سطل زباله در مقابل مغازه های کسبه موجب نارضایتی ایشان می گردد، سعی شده است جانمایی و نصب این زیرمخزنی ها و سازه ها در اماکن عمومی، روبروی بانک ها و فروشگاه های بزرگ و مغازه های خدماتی و... صورت گیرد.