يکشنبه, 30 دی 1397
رو عنوان : نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس:
عنوان : مشاركت مردمی و افزایش همكاری مسئولان راهكار اصلی كاهش آلودگی است
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

مشارکت مردمی و افزایش همکاری مسئولان راهکار اصلی کاهش آلودگی است

نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس با توجه به نزدیکی روز هوای پاک، گفت: مشارکت مردمی و افزایش همکاری مسئولان راهکار اصلی کاهش آلودگی است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ ابوطالب آذربرا در نطق پیش از دستور جلسه 131 رسمی شورای اسلامی شهرقدس با اشاره به نزدیکی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در سالجاری برنامه های متعدد و متنوعی برای جشن های چهل سالگی انقلاب برگزار می شود که یکی از آن ها برپایی نمایشگاه دستاوردها و اقدامات ادارات و نهادهای مختلف طی چهل سال گذشته است که از شهردار انتظار می رود با تمام توان در این نمایشگاه حضور یابد.

رییس کمیسیون اجتماعی شورای شهر در ادامه به  روز هوای پاک گفت:29 دی ماه در تقویم ایران روز هوای پاک نام گذاری شده است، هدف از اعلام روز ملی هوای پاک ایجاد حساسیت در بین اقشار مختلف جامعه است و از آنجا که راهکار اصلی کاهش آلودگی هوا ، مشارکت مردمی و افزایش هماهنگی بین بخشی می باشد این روز می تواند شروع این عزم ملی باشد.

وی افزود: در همین راستا نشستی در کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی شهرقدس با حضور رییس سازمان موتوری و مدیریت پسماند، مسئول کارگروه مدیریت پسماند، رییس محیط زیست و رییس اداره ورزش و جوانان برگزار شد تا این برای رفع این معضل ملی که نیازمند مشارکت آحاد مردم و مسئولان است پیشنهاداتی ارائه شود.

آذربرا اظهار داشت: در این جلسه پیشنهاداتی همچون پیگیری اداره محیط زیست مبنی بر راه اندازی سریعتر ایستگاه سنجش هوا، آسفالت خیابان های اطراف معادن شن و ماسه، عدم تردد خودرو و تردد با دوچرخه در روز هوای پاک، همیار هوای پاک با مدیریت محیط زیست و همکاری ورزشکاران و دانش آموزان، برگزاری کلاس های فرهنگ سازی با حضور خانواده ها، طرح آموزشی یک روزه برای بازدید دانش آموزان از محل بازیافت زباله ها و به صدا درآمدن زنگ هوای پاک در دو مدرسه با برنامه های مختلف به همراه آموزش ارائه شد که با بررسی بیشتر این برنامه ها اجرایی خواهد شد.