يکشنبه, 4 فروردين 1398
عنوان : اعطای 9 میلیارد تومان خدمات به مددجویان كمیته امداد قدس در نه ماه سال 1397
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

اعطای 9 میلیارد تومان خدمات به مددجویان کمیته امداد قدس در نه ماه سال 1397

رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان قدس گفت: 9 میلیارد تومان خدمات به مددجویان کمیته امداد این شهر طی نه ماه سال 1397 اعطا شده است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ عذیری در جلسه رسمی شورای اسلامی شهرقدس گفت: از 9 میلیارد خدماتی که ارائه شده 3 میلیارد تومان درآمد شهرقدس و مابقی از محل اعتبارات کشوری و استانی کسب شده است.

وی افزود: این خدمات در صورتی طی نه ماه ارائه شده که کل عملکرد کمیته امداد قدس در سال 96، 8 میلیارد تومان بوده است.

عذیری اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون 85 جهیزیه با اعتباری بالغ بر 267 میلیون تومان و 16 کمک هزینه ازدواج به مبلغ 44 میلیون تومان پرداخت شده است، هزینه تعمیرات 65 خانه به اعتبار 127 میلیون تومان، هزینه بیمه تامین اجتماعی 405 زن سرپرست خانوار به مبلغ 292 میلیون تومان، 174 میلیون تومان هزینه درمانی به 415 خانوار، هزینه های دانش آموزی و دانشجویی به مبلغ 526 میلیون تومان، 69 وام خود اشتغالی، 89 وام قرض‌الحسنه، 197 نفر تحت پوشش طرح اکرام و 566 نفر تحت پوشش طرح محسنین از دیگر خدماتی است که طی نه ماه گذشته ارائه شده است.

وی عنوان کرد: کسب رتبه برتر استانی بر اساس آمار و ارقام عملکرد ما در واحد شهرقدس بین چهل اداره که در استان فعال هستند بدست آمده است، هدف ما این است که هیچ نیازمندی دست خالی از اداره ما خارج نشود.