يکشنبه, 5 خرداد 1398
رو عنوان : در سالن آمفی تئاتر باغ ملی شهر قدس برگزار شد:
عنوان : برگزاری همایش بزرگ گرامیداشت حماسه ۹ دی در شهر قدس
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

در سالن آمفی تئاتر باغ ملی شهر قدس برگزار شد:
برگزاری همایش بزرگ گرامیداشت حماسه ۹ دی در شهر قدس

همایش گرامیداشت حماسه ۹ دی با حضور امام جمعه شهرستان، فرماندار، شهردار قدس و اعضای شورای اسلامی شهر و سایر مسئولان و مردم در شهرقدس برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و اموربین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، شب گذشته همایش گرامیداشت حماسه ۹ دی و دهه بصیرت با حضور امام جمعه شهرستان، فرماندار، شهردار قدس و اعضای شورای اسلامی شهر و سایر مسئولان شهری با حضور پرشور مردم انقلابی شهرستان و تقدیر از خانواده شهید فتنه امیرحسام زولعلی در مجموعه باغ ملی شهر قدس برگزار شد.

مهندس مسعود مختاری، شهردار قدس در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان فتنه، بیان داشت: مردم انقلابی ایران با حضور خود در نهم دی ماه سال ۸۸، نقشه بدخواهان را برآب کرده و این حماسه جاودان مهر باطلی بر آشوب های دشمنان انقلاب اسلامی بود.

وی افزود: حضور پرشور مردم در این همایش نشانگر ارتباط مستحکم میان امت و ولایت بوده و انشالله جشن های پیروزی و ۴۰ سالگی انقلاب و راهپیمایی ۲۲ بهمن به کوری چشم دشمنان با صلابت و عظمت هرچه بیشتر برگزار خواهد شد.

همچنین در این مراسم، سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران در این همایش به ایراد سخنانی پرداخت و گفت: حضور و نشاط انقلابی مردم چشم دشمنان انقلاب را کور کرده است و در طول ۴۰ سال عمر بابرکت انقلاب اسلامی، کشور از گردنه‌های سختی عبور نموده و توطئه‌های زیادی را پشت سر گذاشته است.

وی ادامه داد: در طول ۴۰ سال عمر با عزت انقلاب اسلامی یکی پس از دیگری توطئه‌گری، فتنه‌گری، تهدید و تحریم در برابر جمهوری اسلامی توسط دشمنان به کار برده شد و نکته این تقابل آنجاست که انقلاب اسلامی از آغاز به‌صورت مبنایی و جدی با اهداف و منافع استکبار جهانی و نظام سلطه منافات داشته و دارد.
گفتنی است؛ در این مراسم از خانواده شهید فتنه امیرحسام زولعلی نیز توسط مسئولان حاضر تقدیر و تشکر به عمل آمد.