يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : راه های مستقیم ارتباطی شهروندان با شهردار قدس:
عنوان : تسهیل ارتباط مستقیم با شهردار قدس، گامی موثر در تحقق سازمان متعالی
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

راه های مستقیم ارتباطی شهروندان با شهردار قدس:
تسهیل ارتباط مستقیم با شهردار قدس، گامی موثر در تحقق سازمان متعالی

با هدف افزایش سازوکارهای ارتباطی جدید و بهینه سازی شیوه های سنتی ارتباط مستقیم با شهردار، شهروندان می توانند در هر زمانی که تمایل دارند مستقیماً با شهردار قدس ارتباط برقرار نمایند و مسائل و نکات مد نظرشان را به ایشان انتقال دهند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، این اقدام در جهت کاهش بروکراسی های اداری و افزایش نقشهای کارکردی رییس سازمان از جمله تصمیم گیری، تشریفات و مذاکره است و ارتباط مستقیم شهروندان با رأس سازمان خدمات رسان شهرداری علاوه بر ایجاد تصویری واقعی از شهر و مسائل آن، بر شکل گیری ارتباطات سریع و مؤثر خارج از تشریفات اداری منجر می گردد؛ از این رو فراهم آوردن سازوکارهایی که بتواند هر کدام از این موارد را بهبود ببخشد، موجب ارتقای کیفیت تصمیمات می گردد.

گفتنی است، شهروندانی که به صورت حضوری به دفتر شهردار مراجعه می نمایند، می توانند نظرات و پیشنهادات خود را به صورت متنی و سنتی در صندوقی که به همین منظور در این شهرداری تعبیه شده، بیندازند و یا در روزهای ملاقات عمومی مستقیما با ایشان دیدار نمایند و مطالب خود را بیان نمایند.

لازم به ذکر است: همچنین ایمیل shahrdareghods@gmail.com مستقیما توسط خود شهردار بازدید می گردد و شماره تماس پیامکی 300081137 نیز برای ارتباط مستقیم با شهردار توسط ایشان اعلام شده است.

همچنین شهروندان می توانند با تماس تلفنی از طریق شماره 46831555 با حوزه دفتر شهردار قدس و یا از طریق شماره تماس 46854444 با اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس نسبت به بیان موارد مد نظر اقدام نمایند.