يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : مسعود مختاری در ملاقات مردمی مطرح کرد:
عنوان : رویه های منضبط و نظارت های قانونی به اصلاح بافت شهری می انجامد
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۹
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

مسعود مختاری در ملاقات مردمی مطرح کرد:
رویه های منضبط و نظارت های قانونی به اصلاح بافت شهری می انجامد

شهردار قدس صبح امروز در ملاقات مردمی با شهروندان، ضمن بررسی مسائل و دغدغه های شهری مطرح شده توسط مراجعه کنندگان، بر لزوم توجه شهروندان به رعایت ضوابط و اصول توسعه شهری براساس قانون و ضوابط شهرسازی تأکید کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری صبح امروز در جلسه ملاقات عمومی با شهروندان قدس، اظهار داشت: روند فراگیر رشد شهرنشینی موجب استقرار ساکنان بسیاری در شهرها گردیده، اما رشد اغلب شهرها نه بر اساس ضابطه و برنامه ریزی بلکه محصول تبدیل حاشیه به بافت شهری بوده است که به تدریج موجب شده سکونتگاه های غیر رسمی در قالب شهرها رسمیت یابند.

وی در ادامه بیان داشت: به همین دلیل در بسیاری از موارد، اصول رشد شهرها از برنامه ها و ضابطه های شهرسازی پیروی نکرده و اکنون که شهرداری ها دارای اختیارات و کنترل بیشتری بر روند توسعه و رشد شهری هستند باید به مرور علاوه بر احیای بافت های قدیمی به رشد ضابطه مند و اصولی شهر ها تداوم بخشید.

شهردار قدس تصریح کرد: در همین راستا ضرورت دارد مطابق معیارهایی که این ضوابط را تعیین می کند، به مدیریت امور شهری پرداخت و به همین دلیل معیار عملکرد این شهرداری، قانون، مصوبات شورای اسلامی شهر و ضوابط شهرسازی است و با توجه به وجود 270 هکتار بافت فرسوده در این شهر، اعمال رویه های منضبط و نظارت های دقیق قانونی می تواند به مرور زمان به اصلاح بافت شهری بینجامد.

وی در ادامه با بیان این که شهر باید به عنوان میراثی زیست پذیر و پایدار برای آیندگان تبدیل گردد، خاطر نشان کرد: این شهرداری در عملکرد خود با در نظر گرفتن قانون و رشد اصولی و ضابطه مند شهری با شهروندان همکاری می نماید زیرا اعتقاد بر این است که شهر بدون فعالیت های پویای شهروندان، کالبدی بی جان از جنس خاک و آهن است و باید با تشویق شهروندان به فعالیت های ضابطه مند به توسعه اصولی شهر کمک گردد.

مختاری در خاتمه بیان داشت: به منظور طی مسیر از شهرنشینی تا شهروندی اقدامات جدی فرهنگی و اجتماعی نیاز است که شهروندان را مجاب نماید به ضوابط شهری که در آن زندگی می کنند، احترام بگذارند و به این موضوع آگاهی یابند که تأمین منافع ایشان به عنوان یک شهروند و بهره مندی از ارزش افزوده بیشتر در گرو توسعه پایدار شهرشان است.

گفتنی است؛ جلسات ملاقات عمومی شهردار قدس با شهروندان به منظور تسریع در روند رسیدگی و رفع مشکلات و معضلات مرتبط با شهرداری، روزهای چهارشنبه هر هفته از ساعت 8 الی 10 صبح در محل ساختمان مرکزی شهرداری قدس برگزار می شود.