يکشنبه, 5 خرداد 1398
رو عنوان : دبیر ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس:
عنوان : لزوم مدیریت بحران با محوریت مناطق شهری / آگاهی بخشی به شهروندان در مواجهه با بحرانها حائز اهمیت است
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۲
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

دبیر ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس:
لزوم مدیریت بحران با محوریت مناطق شهری /  آگاهی بخشی به شهروندان در مواجهه با بحرانها حائز اهمیت است

محسن همیانی سرپرست سازمان آتش نشانی و دبیر ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس، ضمن ارائه پیشنهاداتی به منظور حفظ آمادگی در مقابله با بحرانها و با تأکید بر لزوم مدیریت بحران با محوریت مناطق شهری، آگاهی بخشی به شهروندان را یکی از مهمترین وظایف ستاد مدیریت بحران در پیشگیری از بحرانهای احتمالی برشمرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محسن همیانی در ششمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس ضمن اشاره به اینکه با تشکیل جلسات ستاد و تصویب مصوبات آن، رویکرد مؤثری برای وصول به اهداف ستاد مدیریت بحران در شهر قدس اتخاذ میگردد، به ارائه چندین طرح پیشنهادی در جلسه مذکور پرداخت و اظهار داشت: به منظور مصرف بهینه آب و همچنین احیای سفره های زیرزمینی، ضرورت دارد با مشارکت اداره آبفا در توزیع تجهیزات کاهنده مصرف آب اقداماتی صورت گیرد.

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس، افزود: همچنین مطابق مصوبات جلسه پیشین ستاد مدیریت بحران، که تهیه طرح جامع ایمن سازی شهر قدس در دو فاز شناخت و طرح تفضیلی فضاهای شناخته شده مطرح شده بود، نسبت به تهیه و ارائه طرح به صورت مصوبه، اقدامات و پیگیری های لازم صورت خواهد گرفت.

دبیر ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس، با تأکید بر لزوم اولویت بندی بحرانهای سطح شهر، گفت: به منظور آمادگی بیشتر برای مواجهه به بحرانهای احتمالی ضرورت دارد بحرانهای شهر قدس براساس اولویت تقسیم بندی شود که مهمترین بحرانهای این شهر را می توان در مواردی چون وقوع زلزله، بارشهای سنگین برف و یخ زدگی، وقوع سیل به دلیل قرارگرفتن غرب این شهر در مسیل سد کرج، اولویت بندی کرد.

وی با اشاره به اهمیت و لزوم مدیریت بحران با محوریت مناطق شهری، بیان داشت: با توجه به اهمیت تسریع خدمات رسانی در مواقع بحرانی به شهروندان، لزوم مدیریت بحران و منطقه بندی بحران شهری با محوریت مناطق شهری بیش از پیش ضرورت می یابد، در همین راستا باید با تعبیه امکانات در سوله ها، مساجد، پارک ها نسبت به توزیع امکانات و تجهیزات نظیر چادر و پتو اقدام شود و این مکانها نیز از طریق نواحی مدیریت شوند.

همیانی افزود: همچنین در جهت ارتقای سطح آمادگی در مواجهه با بحرانها باید تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای بحران اعم از تجهیزات دولتی و خصوصی شناسایی و لیست شوند؛ به طور مثال تعداد کامیون، لودر، بیل مکانیکی، کامیون، ماشین برف روب و سایر ماشین آلات متعلق به بخش دولتی و بخش خصوصی شناسایی شوند تا بتوانند در زمان بحران با انجام هماهنگی به ارائه خدمات بپردازند.

دبیر ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس، با بیان اینکه مهمترین عملکرد ستاد مدیریت بحران، مردم محور کردن اقدامات است، افزود: یکی از مهمترین وظایف ستاد مدیریت بحران در پیشگیری از بحرانهای احتمالی را می توان در آگاهی بخشی و آموزش به شهروندان در خصوص اقدامات لازم در مواجهه با بحرانها دانست که در این راستا اطلاع رسانی در سطح مدارس، مساجد و محلات سطح شهر باید در دستور کار قرار گیرد.