يکشنبه, 30 دی 1397
عنوان : دیدار رییس شورای اسلامی شهر قدس با رییس شورای اسلامی شهر تهران
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۲
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

دیدار رییس شورای اسلامی شهر قدس با رییس شورای اسلامی شهر تهران

نقی علی وند رییس شورای اسلامی شهر قدس صبح امروز با محسن هاشمی رفسنجانی رییس شورای اسلامی شهر تهران دیدار کرد، در این جلسه ضمن مطرح شدن مشکلات و معضلات اصلی این شهرها، بر همکاری راهبردی بین این دو شهر تأکید شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، صبح امروز ( شنبه) در جلسه ای نقی علی وند رییس شورای اسلامی شهر قدس با محسن هاشمی رفسنجانی رییس شورای اسلامی شهر تهران دیدار کردند و در خصوص مسائل مشترک این دو شهر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

بنا بر این گزارش؛ مباحثی نظیر آلودگی‌های هوا و مسائل زیست محیطی، رسیدگی‌ به آسیب‌های اجتماعی، نوسازی بافت فرسوده، مشکلات حمل و نقل شهری و ترافیکی مطرح گردید.

در پایان این جلسه نیز رؤسای شورای اسلامی شهر قدس و تهران بر تداوم و توسعه همکاری های راهبردی بین دو شهر در جهت ارتقای کیفی و کمی زندگی شهروندان با ارائه خدمات بهینه به ایشان تأکید کردند.