يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس:
عنوان : بانوان همواره در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش موثری داشته اند
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۸
عنوان گروه خبري : شورای شهر . شورای شهرستان .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس:
بانوان همواره در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش موثری داشته اند

حسین چناقچی با بیان اینکه بانوان از ابتدای انقلاب اسلامی در تمام عرصه ها فعال بوده اند،گفت:بانوان همواره در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش موثری  داشته اند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس؛ حسین چناقچی از نمایشگاه دستاوردهای بانوان کار آفرین شهرستان قدس که به مناسبت چهلمین ساگرد شکوهمند انقلاب اسلامی در محل سالن بانوان برپا شده است،  بازدید به عمل آورد.

در این بازدید وی اظهار داشت: تسهیل بستر عرضه و فروش محصولات خانگی یکی از راهکارهای موجود برای حمایت از بانوان توانمند شهرستان است و با کارآفرینی و ارایه ایده های نو می توانند در تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی نقش موثری را ایفا نمایند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس با بیان اینکه در این نمایشگاه زنان کارآفرین با بهره گیری از ایده های نو و کسب و کارهای جدید در صدد اشتغال زایی و بازاریابی دستاوردهای خود هستند؛ تصریح کرد: این نمایشگاه با رویکرد کارآفرینی و اشتغال زایی برپا می شود تا دانش عمومی را نسبت به کارآفرینی و کسب و کار بالا ببرد و زمینه خروج از رکود را با فعالیت های اقتصادی زنان فراهم آورد.

چناقی با تاکید بر اینکه بانوان از ابتدای انقلاب اسلامی در تمام عرصه ها فعال بوده اند گفت: خوشبختانه در کمیسیون اصناف، صنایع و جذب مشارکت ها و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهرقدس همواره تلاشمان بر این بوده تا بتوانیم با شناسایی نقاط  ضعف و موانع بر موجود بر سر راه تولید کار آفرینان و سایر صنوف مسیر تولید و اشتغال زایی را تسهیل نماییم.

در ادامه غرفه‌داران نیز با بیان پیشنهادات، دغدغه‌ها و چالش‌های پیش‌رو، خواستار برطرف کردن موانع موجود و ایجاد تسهیلات در عرصه کسب و کار و کارآفرینی شدند و گفتند که این موضوع منجر به بهبود کیفیت محصولات، زمینه‌سازی برای رقابت با محصولات مشابه و در نهایت رونق اشتغال زنان‌کارآفرین می‌شود .