جمعه, 30 فروردين 1398
عنوان : دعوت مدیریت شهری قدس برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۸
عنوان گروه خبري : شهرداری . شورای شهر . شورای شهرستان .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

دعوت مدیریت شهری قدس برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن

شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدس با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، از مردم ولایی و انقلابی برای حضور باشکوه و پرشور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت به عمل آوردند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مجموعه مدیریت شهری قدس ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بر حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن تأکید کرده و از مردم ولایی و انقلابی شهر قدس برای حضور پرشور در این راهپیمایی دعوت به عمل آوردند.

متن دعوت نامه به شرح ذیل می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
بیست و دوم بهمن ماه، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران نقطه عطف حیات بخشی در تاریخ این سرزمین بود و اکنون که چهار دهه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می گذرد، تلاش گسترده این نظام در اشاعه آرمانها و ارزشهای اسلامی در جامعه، برقراری عدالت اجتماعی در عرصه های مختلف، دستاوردهای متعدد سیاسی، اقتصادی، علمی، فناوری و نظامی به حقیقت کارنامه ای درخشانی از این نظام را ارائه داده است تا امروز شاهد دست یابی به قله های افتخار و شکوه در بسیاری از عرصه های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی باشیم.

طی چهل سال گذشته روند سیر انقلاب به حقیقت، این مهم را به اثبات رسانده که هر چیزی را که ملت غیور و انقلابی ایران، اراده کرده و به دنبال آن بوده، تحقق یافته است و وعده الهی بنیانگذار کبیر انقلاب مبنی بر پیروزی ملت‌های مظلوم و مستضعف بر دولتمردان مستبد، مرتجع و وابسته، این نظام مقدس را به یک الگوی موفق برای دیگر ملت‌های مسلمان مبدل کرده است.

اینجانبان ضمن تسلیت ایام سوگواری دخت نبی حضرت صدیقه طاهره «سلام الله علیها» و تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری(مد ظله)، بر حضور آگاهانه، منسجم و پرشور مردم در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن که امسال از اهمیت بالایی برخوردار است، دعوت نموده و تاکید داریم این حضور حماسی و با شکوه مردم، در مسیر پاسداری و صیانت از ارزش ها و آرمانهای انقلاب اسلامی، به یقین تجلی وحدت، انسجام و بصیرت مردم ولایی و انقلابی، تضمین کننده استقلال، آزادی و پاسخ قاطعی به توطئه ها و یاوه گویی های دشمنان نظام اسلامی ایران خواهد بود.

شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدس