جمعه, 30 فروردين 1398
عنوان : تسلیت مدیریت شهری قدس به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۹
عنوان گروه خبري : شهرداری . شورای شهر . شورای شهرستان .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

تسلیت مدیریت شهری قدس به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)

شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدس، طی پیامی شهادت حضرت صدیقه طاهره «سلام الله علیها» را تسلیت گفتند.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مدیریت شهری قدس طی پیامی شهادت حضرت صدیقه طاهره «سلام الله علیها» را تسلیت گفتند.

متن پیام تسلیت به شرح ذیل می باشد:

بسمه تعالی
نام فاطمه(س) در تارک تاریخ اسلام، همواره به عنوان نام فرا قهرمان زن و منبع الهام آزادی، حق خواهی، عدالت طلبی، مبارزه با ستم و تبعیض همیشه درخشان و پر فروغ است.

فاطمه ای که در شأن وی « انا اعطیناک الکوثر، فصل لربک و انحر. ان شانئک هوالابتر.» نازل می شود تا همه جهانیان بدانند، فاطمه وارث همه مفاخر خاندانش، وارث اشرافیت نوینی که نه از جنس خاک و خون و پول که "پدیده وحی" است، آفریده ایمان، جهاد، اندیشه و انسانیت و بافت زیبائی از همه ارزشهای متعالی روح است که با آمدنش "انقلابی" در عمق وجدان زمان پدید می آید.

و فاطمیه روزهای حزنی است که هر ساله در مصیبت بانوی دو عالم، در کام و جان تاریخ غم و تلخی فراق ریخته می شود تا یادآور شود با استقامت و پایداری مسئولیت خطیر دفاع از حقانیت، ولایت و همه ارزشهای متعالی اسلام را باید تا پای جان بر دوش کشید.

اینجانبان، فرارسیدن سالروز شهادت پاره تن پیامبر(ص) و اسوه زنان عالم، حضرت فاطمه زهرا(س) را به محضر حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری (مد ظله) و عموم شیعیان تسلیت عرض می نمایم و امیدواریم در این ایام با سوگواری بر غم شهادت بزرگ بانوی جهان اسلام حضرت فاطمه الزهرا (س) خداوند منان توفیق تفکر و تعمق در سیره زندگانی بزرگان دین مبین اسلام را به ما عطا فرماید تا بتوانیم در زمره پیروان راستین مکتب انسان ساز اسلام قرار گیریم.

شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدس