جمعه, 30 فروردين 1398
رو عنوان : امروز صبح در مصلی بزرگ شهر قدس:
عنوان : 40 میز خدمت، تجلی عزم بلند و خالصانه از سوی مسئولان در پاسخگویی به مردم
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۹
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

امروز صبح در مصلی بزرگ شهر قدس:
40 میز خدمت، تجلی عزم بلند و خالصانه از سوی مسئولان در پاسخگویی به مردم

صبح امروز با برپایی 40 میز خدمت و با حضور تمامی مسئولان شهر قدس، در سطوح مختلف و پاسخگویی به شهروندان مراجعه کننده در عمل عزم بلند و خالصانه مسئولان در پاسخگویی به مردم را متجلی ساختند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در روز نوزدهم بهمن ماه و در امتداد ایام ا... چهلمین فجر انقلاب اسلامی و پس از افتتاح پروژه های گوناگون شهری در این ایام، اینبار مسئولان شهری با تشکیل 40 میز خدمت در مصلی بزرگ شهر قدس، نمادهای خدمت صادقانه مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مردم را متجلی ساختند.

بنابراین گزارش، این اقدام به همت دفتر امام جمعه، نماینده مجلس، فرمانداری، شورای اسلامی، شهرداری قدس و روسای تمامی ادارات سطح شهرستان در قالب 40 میز خدمت به مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی شهروندان در راستای شفافیت اداری، حذف بروکراسی های زائد و تسریع در پاسخگویی به شهروندان رسیدگی نمودند.

همچنین در این رویداد شهروندان با طرح سوالات، انتقادات و پیشنهادات خود و در میان گذاشتن مسائل با مدیران شهری، علاوه بر حل مسائل به صورت بی واسطه، نقش مهمی در آگاهی مدیران از شرایط مردم برای فراهم کردن زمینه مناسب در تدوین خط مشی ها و رویه های سازنده ایفا نمودند.

گفتنی است میز خدمت به بسط و توسعه حوزه عمومی و باز شدن فضای نقد در جامعه می انجامد و این فرصت را به شهروندان می دهد تا نسبت به مسائل جامعه خود حساس تر شوند و این باور در آن ها تقویت گردد که مرزی بین مدیران و شهروندان جامعه وجود ندارد و شهروندان می توانند با بیان مسائل خود علاوه بر حل آن ها، احساس مشارکت پذیری را در خود تقویت نمایند.

میز خدمت، علاوه بر ایجاد تعادل بین ساختارهای اجرایی و مردم، زمینه تشریک مساعی مدنی را بین مسئولان و شهروندان فراهم می نمایند و علاوه بر ایجاد فضای باز برای طرح مشکلات شهروندان، امید را در جامعه به دلیل وجود شنوایی مسئولان تقویت می نماید و تداوم چنین رویدادهایی باعث به بحث گذاشته شدن مشکلات اساسی و بلوغ فکری جامعه خواهد گردید.

در پایان باید گفت، اینکه تمامی مسئولان شهر قدس با تشکیل میز خدمت آمادگی شنیدن هر گونه مساله ای از سوی مردم در فضای عمومی داشته باشند و خود را متعهد به پاسخگویی به مردم بدانند نشان از بلوغ فکری مسئولان پس از گذشت 40 سال از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که امروز شاهد آن بودیم.

مسلما تداوم سیاست های در های باز مدیران شهر و بسط آن به همه سطوح جغرافیایی و مدیریتی پهنه سیاسی کشور عزیزمان به نقش و اهمیت مردم برای استفاده از حقوق شهروندی و مدنی خود جلوه ای تازه خواهد بخشید و باید از همه مسئولان شهر قدس که امروز با گام نهادن در این رویداد تفکر عمیق راهبردی خود را به منصه ظهور رساندند تقدیر و تشکر نمود.