يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس:
عنوان : نوسازی ناوگان اتوبوسرانی قدس با تخصیص بودجه یك میلیارد تومانی در سال آینده تا 70درصد
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۰
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس:
نوسازی ناوگان اتوبوسرانی قدس با تخصیص بودجه یک میلیارد تومانی در سال آینده تا 70درصد

نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس با اشاره به تخصیص بودجه یک میلیارد تومانی و اضافه شدن 15 دستگاه اتوبوس جدید و نوسازی 15 اتوبوس فرسوده در سالجاری، از نوسازی هفتاد درصدی ناوگان اتوبوسرانی قدس در سال آینده خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، ابوطالب آذربرا گفت: نوسازی و بازسازي خطوط اتوبوسرانی مسئله ای است که به دغدغه مجموعه مدیریت شهری قدس تبدیل شده و هر ساله با توجه به عدم تخصیص بودجه اختصاصی به این بخش، نوسازی و باز سازي این ناوگان با سرعت بسیار پایینی صورت می پذیرد.

وی افزود: با رویکرد خاصی که شورای پنجم به این حوزه دارد در سالجاری، 15 دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی قدس افزوده شد و 15 دستگاه اتوبوس فرسوده نیز باسازی گردید.

عضو ناظر شورای اسلامی شهرقدس در سازمان اتوبوسرانی شهرداری قدس تصریح کرد: در ادامه این روند نوسازی مبلغ یک میلیارد تومان اعتبار، پیش بینی شده که در صورت تحقق هفتاد درصد از ناوگان اتوبوسرانی قدس نوسازی می شود.

وی ادامه داد: همچنین در راستای نوسازی ناوگان تاکسیرانی، بسته حمایتی  برای تاکسی های با بیش از ده سال فعالیت در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول با اشاره به افتتاح 18 پارک و افزایش 2.5 متری سرانه فضای سبز در سالجاری و برنامه های روز درختکاری شورا، تصریح کرد: در این روز علاوه بر درختکاری مسئولان شهری، 2 بوستان بزرگ حنانه و مسافر  به بهره برداری رسید.

نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس خاطر نشان کرد: پارک مسافر با 2.5 هکتار مساحت واقع در انتهای بلوار کلهر، پارک حنانه با 3.5 هکتار مساحت واقع در انتهای بلوار امامزاده، با قابلیت اسکان اضطراری و فرود هلیکوپتر و پارک فدک واقع در حاشیه جاده چیتگر از مهمترین پارک های افتتاح شده بودند و همچنین دو پارک آزادگان و ولیعصر (عج) نیز بهسازی شدند.

وی در ادامه بیان داشت: با افتتاح این پارک 2.5 متر به سرانه فضای سبز شهری افزوده شد و علاوه بر تاثیرات مثبت زیست محیطی شهروندان می توانند در تعطیلات نوروزی و روز طبیعت از این پارک ها استفاده نمایند.

رییس کمیسیون های اجتماعی و امور ایثارگران و ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر در تشریح برنامه های آتی این کمیسیون ها گفت: در روزهای آغازین سال آینده مناسبت های مهمی قرار دارند که همکاران ما در کمیسیون های مرتبط، برنامه هایی را برای روزهای جانباز، جوان و زمین پاک پیش بینی نموده اند.

وی افزود: تجلیل و دلجویی از جانبازان سرافراز هشت سال دفاع مقدس، برگزاری همایش گام دوم انقلاب با محوریت جوانان و همایش کوهپیمایی از مهمترین این برنامه ها است.

ابوطالب آذربراء، نایب رئیس شورای اسلامی شهر قدس در پایان به اقدامات اجرایی ستاد استقبال از بهار اشاره کرد و گفت: پاکسازی معابر، رنگ آمیزی جداول و دیوار ها، نصب المان های شهری متناسب با آغاز سال و بهار طبیعت، گل کاری بلوارها و میادین و جایگاه استقبال از میهمانان نوروزی از مواردی است که شهرداری باید توجه ویژه به آن ها داشته باشد.