يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : رئیس شورای اسلامی شهر قدس تاکید کرد:
عنوان : آبفا باید پاسخگوی قطعی آب شرب برخی مناطق قدس باشد
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۱
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

رئیس شورای اسلامی شهر قدس تاکید کرد:
آبفا باید پاسخگوی قطعی آب شرب برخی مناطق قدس باشد

رئیس شورای اسلامی شهر قدس تاکید کرد: آبفا باید پاسخگوی قطعی آب شرب برخی مناطق قدس باشد.

نقی علی وند در نطق پیش از دستور جلسه رسمی شورای اسلامی شهرقدس گفت: در دورانی که بحران آب، بسیاری از نقاط جغرافیایی کشور را در بر گرفته است و به زعم بسیاری از کارشناسان، حتی پایتخت ایران نیز به زودی با مشکل تأمین آب شرب شهروندان رو به رو خواهد شد، شهرقدس که همواره محروم و مظلوم واقع شده این بار نیز در یک قدمی تهران پیش از همه با مشکل کمبود آب مواجه است.

وی افزود: با توجه به تماس‌های مکرر شهروندان منطقه 20 متری ولیعصر (عج) مبنی بر قطعی مکرر آب و عدم ارسال تانکر آب برای جایگزینی، درصدد پیگیری مشکل برآمدیم.

علی وند اظهار داشت: در همین راستا از طریق فرماندار، نماینده مجلس و امام جمعه پیگیر موضوع شدیم و خواستار حضور مدیرعامل آبفا شرکت شهرک های غرب استان تهران در شهر شدیم که متاسفانه هنوز پاسخی به این درخواست داده نشده است.
وی ادامه داد: شهروندان منطقه 20متری ولیعصر (عج) از هشت ماه پیش تاکنون مشکل قطعی آب دارند و با تمام پیگیری های صورت گرفته از سوی شورا هنوز این مشکل مرتفع نشده و در صورت عدم پاسخگویی مسئولان شهرستان و غرب استان این موضوع را از مراجع بالا دستی پیگیری خواهیم کرد.

رییس شورای اسلامی شهرقدس در ادامه با بازگشایی بانک ملی شعبه آموزش و پرورش در قدس اشاره کرد و گفت: در گذشته این شعبه به شهروندان قدس ارائه خدمات می کرد ولی بنا به دلایلی تعطیل شد ولی هنوز کد این بانک برای قدس فعال است و اگر اعضای شورا گوافق باشند با تامین مکان برای این شعبه در مناطق محروم شهر دوباره شاهد خدمات رسانی این شعبه در قدس باشیم.