يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهرقدس در آستانه بهار خبر داد:
عنوان : تعریض معبر خیابان جمهوری به پایان رسید
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۲
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهرقدس در آستانه بهار خبر داد:
 تعریض معبر خیابان جمهوری به پایان رسید

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهرقدس در آستانه بهار خبر داد: تعریض معبر خیابان جمهوری به پایان رسید.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس؛ داود گرجی گفت:  در آستانه فرا رسیدن سال 98  معبر خیابان جمهوری به صورت کامل آزاد سازی و تعریض شد.

وی افزود: برگزاری جلسات متعدد در کمیسیون تعریض شهرداری قدس در نهایت منجر به توافق مالکین ابتدای خیابان مذکور و آزاد سازی این معبر شد.

گرجی اظهار داشت: با توجه به اینکه خیابان جمهوری یکی از معابر اصلی ورودی شهرک ابریشم و شهرک الهیه می باشد تملک و تعریض معابر واقع در طرح در این معبر یکی از ضرورت و اولویت های مجموعه مدیریت شهری بوده است .