يکشنبه, 4 فروردين 1398
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۲
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

بزرگداشت یاد و خاطره شهدا تکلیفی بر همه واجب است
نقی علی وند، رئیس شورای اسلامی شهر قدس، بزرگداشت یاد و خاطره شهدا را تکلیفی واجب بر همه شهزوندان دانست و به بیان نظراتش در این خصوص پرداخت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس؛ نقی علی وند ضمن تبریک فرارسیدن روز شهید گفت: 22 اسفند كه در آستانه بهار طبيعت به نام روز شهدا نام گرفته، بهترين فرصتي است كه به ياد آوريم بهار امروز عزت، استقلال و آزادي اين ملت با نسيم خوش شهادت در اين كشور مستقر شده و توانسته كه ريشه هاي بي عدالتي و ظلم پذيري را از جاي در آورد.

وی افزود: بي شك بزرگداشت ياد و خاطره شهدا تكليفي واجب بر همه ماست، كه مورد تأكيد امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب است. زيرا بر همگان روشن است كه عزت، پيشرفت، اقتدار و صلابت امروز كشور بيش از هر چيز مرهون فداكاري اين عزيزان است كه در روزهاي سخت و سرنوشت ساز با سپر ساختن سينه هاي خود و ايستادن در مقابل خطرات، صبورانه از كيان ميهن عزيز اسلامي دفاع كردند و در اين راه پرافتخار، جان خود را در طبق اخلاص تقديم نمودند .

علی وند اظهار داشت: اينجانب  ۲۲ اسفند كه به گراميداشت شهدا نامگذاري شده است را به خانواده هاي معظم شهدا گرانقدر و ايثارگران سرافراز تبريك عرض نموده و توفيقات روز افزونشان را از خداوند متعال خواستارم. اميد است كه خداوند متعال به همه ي ما توفيق رهروي راه شهداء و ثابت قدم ماندن در اين مسير را عنايت کند.