يکشنبه, 5 خرداد 1398
رو عنوان : آذربراء، رییس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی قدس:
عنوان : توجه به شهدا و خانواده های معظم آنها حامل پیام ها و بركات بسیار در زندگی ماست
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۲
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

آذربراء، رییس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی قدس:
توجه به شهدا و خانواده های معظم آنها حامل پیام ها و برکات بسیار در زندگی ماست

ابوطالب آذربراء، رییس کمیسیون اجتماعی و امور ایثارگران شورای اسلامی شهر قدس گفت: توجه به شهدا و خانواده های معظم آنها حامل پیام ها و برکات بسیار در زندگی ماست.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، ابوطالب آذربرا در جلسه صد  و چهل و هشتمین شورای اسلامی شهر قدس با تبریک این روز گفت: بی شک روز شهید و گرامیداشت مقام شهداء یک روز نیست، زیرا یاد و خاطره آثار بر جای مانده، فریاد عزتمندی و غیرتمندی شان را تا ابد در گوش زمان فریاد می زند و در گذر ایام رنگ نمی‌بازد و باید در مقابل این همه از خودگذشتگی شهداء سر تعظیم فرود آورد.

وی افزود: همانطور که خداوند متعال در قرآن می فرماید «ولا تحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیل اللّهِ امواتا بَل احیاءِ عندَ ربِّهِم یُرزَقون» باید به جاودانگی آنان ایمان داشت و ما نیز وظیفه داریم یاد و خاطره آن ها را جاودانه نماییم.

وی در ادامه تصریح کرد: توجه به شهدا و خانواده معظم آنان، برکت زندگی ماست و غیر از مسائل تربیتی تاثیرگذاری که بر زندگی شخصی و اجتماعی ما دارد، برکات بسیاری را نیز برای جامعه ما خواهد داشت و سلامت و سعادت دنیوی و اخروی را تضمین می کند.

آذربرا در پایان عنوان کرد: روز بزرگداشت شهدا و سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به فرمان امام راحل (رحمه الله علیه) را گرامی می داریم و به محضر همه شهدا و ایثارگران معزز انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس ادای احترام می‌نماییم.

گفتنی است: در این جلسه از سه مادر شهید ( شهیدان اینانلو ، شهیدان زندیه و شهید شاه قلی ) تقدیر  شد.