يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس
عنوان : بازدید رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس از نمایشگاه بهاره
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۲
عنوان گروه خبري : شورای شهر . شورای شهرستان .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

بازدید رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس از نمایشگاه بهاره
حسین چناقچی در راستای نظارت بر روند فعالیت نمایشگاه از این محل بازدید به عمل آورد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس، حسین چناقچی رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس درر راستای نظارت بر روند فعالیت صنوف از نمایشگاه بهاره  بازدید به عمل آورد.

وی افزود: نمایشگاه بهاره شهرستان قدس از 14 تا 24 اسفند به منظور حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تحقق اهداف تنظیم بازار و کمک به آرامش نسبی بازار، طبق روال سال‌های گذشته،  در محل مصلی شهرستان برپا شده  است.

وی افزود:خوشبختانه امسال به همت حجت السلام جوکار  امام جمعه شهرستان در جهت رفاه هرچه بیشتر کسبه و صنوف محل مصلی شهرستان به صورت رایگان در اختیار این افراد قرار گرفته تا بتوانند کسب روزی و امرار معاش  نمایند.

رئیس شورای اسلامی  شهرستان قدس  تصریح کرد: با توجه به وضعیت بازار و افزایش قیمت‌‌ها بر کالاهای مصرفی مردم، اقدامات مختلفی جهت مدیریت این قیمت‌‌ها انجام شده است و برای رسیدن به نقطه مطلوب باید تلاش خود را مضاعف کنیم.

چناقچی پیرامون نظارت تیمهای نظارت و بازرسی اداره صنعت، معدن و تجارت هم در این نمایشگاه مستقر شده و درصورت مشاهده هر گونه گرانفروشی و یا کم فروشی و یا شکایت شهروندان بلافاصله در محل به آن رسیدگی شده و برخورد قانونی با آن صورت می گیرد.

وی با  بیان اینکه تلاش شده است تا ضمن حضور اصناف در این نمایشگاه به کیفیت اجناس توجه شود ،خاطر نشان ساخت:  در کنار آن قیمت ها نیز کمتر از بازار باشد تا انگیزه خرید مردم را  برای  تامین مایحتاج خود بیشتر باشد  و  از همه ظرفیت ها به خوبی استفاده شود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس اظهار داشت: با توجه به اینکه این نمایشگاه از رسته‌های متفاوت تشکیل شده غرفه‌ها بر اساس رسته‌های خود به صورت منظم ساماندهی شده‌اند تا شهروندان جهت خرید اجناس مورد نظر خود به غرفه های مشخص مراجعه  و اتلاف زمان نداشته باشند.