يکشنبه, 5 خرداد 1398
رو عنوان : رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی قدس:
عنوان : نبود نقش حمایتی اداره ورزش و جوانان/ وظیفه مدیریت شهری ترویج ورزش همگانی است
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۵
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی قدس:
نبود نقش حمایتی اداره ورزش و جوانان/ وظیفه مدیریت شهری ترویج ورزش همگانی است

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی قدس با اشاره به از دست رفتن نقش حمایتی اداره ورزش و جوانان در خصوص جامعه ورزشی و محدود شدن در حوزه ابلاغ بخشنامه‌ها و قوانین، به بیان دیدگاه هایش در این زمینه پرداخت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، داود گرجی گفت: وظیفه مدیریت شهری طبق قوانین ترویج ورزش همگانی بوده و به دلیل عدم نقش‌آفرینی صحیح دولت و اداره ورزش پیکان انتظارات به سوی شورا و شهرداری تغییر یافته است .

وی که در نشست هم‌اندیشی روسای هیئت‌های ورزشی قدس در محل اداره ورزش و جوانان شهرستان سخن می گفت، اظهار داشت: طبق قانون وظیفه شهرداری و مدیریت شهری بر هزینه در ترویج ورزش همگانی است و در بودجه سال آینده شهر مبلغ ۱۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به امر ورزش اختصاص یافته است که می‌توانست به طور دیگری باشد و مبلغ پایین تری به این حوزه اختصاص یابد و هیچ کسی نیز ما را برای این کار بازخواست نمی‌کرد و مورد انتقاد نیز قرار نمی‌گرفتیم.

وی افزود: دلیل اختصاص این مبلغ از بودجه ۲۹۰ میلیاردی شهر به ورزش این بود که خود را از مردم می‌بینیم و شرایط اقتصادی کشور را درک کرده و به این نتیجه رسیدیم که باید مدیریت شهری به این موضوع ورود کند اما بودجه شهر نیز محدودیت‌هایی را دارد که اجازه هزینه بیشتر را نمی‌دهد.

عضو شورای اسلامی قدس بیان داشت: شهرداری و شورا متولی امر ورزش نیست و اداره ورزش و جوانان متولی این امر است و وظیفه اصلی مدیریت شهری عمران شهری بوده و در این میان نیز باید دید نقش دولت در حوزه ورزش چیست و در شرایط فعلی اداره ورزش و جوانان فقط به هیئت‌های ورزشی امر و نهی می‌کند و بخشنامه و قوانین را به آنان ابلاغ می‌کند و نقش حمایتی خود را از دست داده است.

گرجی گفت: با توجه به کم‌کاری اداره ورزش و دولت تمام انتظار جامعه ورزشی به سوی شورای شهر و شهرداری سوق پیدا کرده و  مدیریت شهری باید نقش اداره ورزش را ایفا کند و این موارد برای شهری که در حال تبدیل شدن به یکی از قطب‌های ورزشی کشور است نباید این مسائل را ما در آن شاهد باشیم و فرمانداری شهرستان باید برای این شرایط تدبیر کند.