يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : مهندس منصور حیدری عضو شورای اسلامی شهرقدس تاکید کرد:
عنوان : شهرداری گسترش فضای سبز در مناطق كمتر توسعه یافته مانند محمدآباد را در اولویت قرار دهد
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۴
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

عضو شورای اسلامی شهرقدس تاکید کرد: شهرداری گسترش فضای سبز در مناطق کمتر توسعه یافته مانند محمدآباد را در اولویت قرار دهد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ مهندس منصور حیدری در جلسه رسمی ( فوق العاده) 149 شورای اسلامی شهرقدس با حضور شهردار، معاونین شهردار، روسای ادارات حراست و بازرسی، مدیران مناطق یک و دو و مدیران عامل سازمانهای تابعه شهرداری قدس برگزار شد ضمن تبریک روز شهردار و سالروز شهادت سردار مهدی باکری،گفت: مجموعه مدیریت شهری قدس در سال 97 عملکرد قابل قبولی در توسعه فضای سبز داشته است ولی برای رسیدن به استاندارد های کشوری و جهانی باید توسعه فضای سبز در اولویت امور قرار گیرد.

وی با اشاره به ضعف های زیرساختی شدید در مناطق کم تر توسعه یافته به ویژه منطقه محمد آباد تاکید داشت: شهرداری  ارتقای زیرساخت ها و امکانات زیربنایی در چنین مناطقی از ابتدای سال 98 دستور کاری و در اولویت اصلی قرار دهد.

عضو شورای اسلامی شهرقدس  افزود: یکی از کمبودهای مشهود در مناطق محروم شهرقدس، معطوف به محدودیت در فضای سبز شهری و پارک ها و بوستان های محلی می شود.

مهندس منصور حیدری  ادامه داد: پروژه های مشارکتی راهی برای رفع مشکلات شهری شهر قدس هستند و تاثیر بسزایی در رشد شهر دارند. از شهردار خواستار شد تا با جذب سرمایه گذار و ایجاد امکانات لازم در پروژه های عمرانی اهتمام ورزد.
حیدری خواستار شد: شهردارقدس نظارت بیشتری بر نظام مهندسی شهرستان داشته باشد و از توان مهندسین  بومی قدس در پروژه های عمرانی شهرداری استفاده نماید زیرا در حال حاضر با استفاده از مهندسین غیر بومی حق مهندسین کاردان و با تجربه قدس  پایمال می شود.

وی ادامه داد: بعضی از دستور نقشه های با هدایت شهرداری به شرکتها ی حقوقی ارجاع می گردد که خواستار ورود آقای شهردار به این موضوع و احقاق حق مهندسین حقیقی هستیم.

مهندس منصور حیدری خطاب به شهردار قدس افزود: اعضای هیات مدیره نظام مهندسی استان تهران باید در این  خصوص با شفافیت تمام توضیحات لازم را ارایه دهد.