جمعه, 30 فروردين 1398
رو عنوان : کاظمی صیاد، معاون خدمات شهری شهرداری قدس:
عنوان : اتمام پروژه لایروبی و بازگشایی مسیل رودخانه آیرین شهرقدس
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

کاظمی صیاد، معاون خدمات شهری شهرداری قدس:
اتمام پروژه لایروبی و بازگشایی مسیل رودخانه آیرین شهرقدس

حمید کاظمی صیاد از اتمام پروژه لایروبی رودخانه آیرین شهرقدس در راستای بازگشایی مسیر این رودخانه برای تسهیل جریان آب و جلوگیری از طغیان رودخانه خبر داد و جزییاتی را در این خصوص بیان کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد معاون خدمات شهری شهرداری قدس با اشاره  اظهار داشت: با توجه به وقوع بارش‌های صورت گرفته از ابتدای سال جاری در سراسر کشور و شهرقدس و به دستور شهردار محترم قدس، تمام نیروهای نواحی خدماتی شهر قدس برای مقابله با بارش‌های شدید و بروز سیلاب به حال آماده باش درآمدند.

وی افزود: با توجه به عبور قسمتی از مسیر رودخانه کرج از شهرقدس، عملیات لایروبی مسیر رودخانه آیرین در راستای و بازگشایی مسیر رودخانه برای جلوگیری از  بروز سیلاب و وقوع حوادث احتمالی پاکسازی گردید.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس تصریح کرد: با توجه به مصوبات و تدابیر اندیشیده شده در ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس این اقدامات از شروع بارندگی ها در یک ماه اخیر انجام پذیرفته است و اکنون مسیر رودخانه شهر قدس به صورت کلی لایروبی شده است.

کاظمی در پایان گفت: محدوده اجرای این پروژه از ابتدای بهشت فاطمه (س)، بلوار ۴۵ متری کلهر تا انتهای محدوده چیتگر و شهریار بود و نیروهای ستاد بحران شهرداری قدس برای موج‌های بارشی آینده نیز ضمن حفظ آمادگی در سایر نقاط شهر نیز اقدامات لازم را انجام خواهند داد.