جمعه, 30 فروردين 1398
رو عنوان : صبح امروز برگزار شد:
عنوان : مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیك شهرداری قدس
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۵
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

صبح امروز برگزار شد:
مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس

صبح امروز مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، صبح امروز مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس با حضور مهندس مسعود مختاری شهردار، مهندس منصور حیدری عضو شورای اسلامی شهر، کامران محمدخانی معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری، و مشاور ارشد شهردار و جمعی از مهندسین دفتر فنی و نظارت در سالن جلسات شهرداری قدس برگزار شد.

در این مراسم آقای مهرداد زارع طی حکمی از سوی شهردار قدس به سرپرستی معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری منصوب شد و ضمن آرزوی موفقیت روزافزون برای آقای غلامحسین حیدری معاون سابق امور زیربنایی، از زحمات و تلاش های بی شائبه و صادقانه ایشان در پیشبرد اهداف شهرداری تقدیر و تشکر به عمل آمد.