جمعه, 30 فروردين 1398
رو عنوان : مهدی عزیزی، مدیر منطقه 2 شهرداری قدس:
عنوان : رفع مصادیق سد معبر در منطقه 2 با تلاش عوامل سد معبر
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

مهدی عزیزی، مدیر منطقه 2 شهرداری قدس:
رفع مصادیق سد معبر در منطقه 2 با تلاش عوامل سد معبر

مهدی عزیزی، مدیر منطقه2 از اجرای طرح هماهنگ جمع آوری مصادیق سد معبر از خیابان های منطقه 2 شهر قدس خبر داد و جزییاتی را در این باره بیان کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهدی عزیزی گفت: با هدف تسهیل در عبور مرور و رفع مزاحمت های ایجاد شده در معابر به دلیل وجود اجسام یا بساط افراد برای شهروندان، طرح رفع مصادیق سد معابر توسط عوامل شهرداری منطقه تا 3 روز انجام خواهد پذیرفت.

وی افزود: وجود تابلو های اضافی، استفاده از فضای پیاده رو ها برای فعالیت های اقتصادی، ممانعت از عبور عابران با قرار دادن اشیا در پیاده رو ها، توقف خودرو های وانت در حاشیه راه ها، بساط و تکدی گری همگی از ایجاد کنندگان اخلال در سیمای بصری شهر محسوب می گردند و به عنوان مصادیق سد معبر با آن ها برخورد خواهد شد.

مدیر منطقه 2 تصریح کرد: این اقدام ابتدا به صورت تذکر شفاهی انجام خواهد شد و در صورت عدم تمکین از قانون مورد اجرا متخلفین علاوه بر جمع آوری وسایل خود با معرفی به مراجع قانونی اعمال قانون خواهند شد.

وی در ادامه بیان داشت: این طرح به صورت مداوم در شهر تا دستیابی به وضعیتی پایدار و قابل اتکا ادامه خواهد داشت و از شهروندان و کسبه نیز تثقاضا داریم همکاری های لازم را برای داشتن شهری زیبا تر و زیست پذیر تر انجام دهند.

وی در پایان بیان داشت: امیدواریم بتوانیم با جلب مشارکت عمومی و انجام اقدامات موثر بی نظمی های بصری را تا حد امکان کاهش دهیم که مسلما امری زمانبر ولی بسیار موثر خواهد بود.