جمعه, 30 فروردين 1398
رو عنوان : با تلاش کارکنان خدمات شهری منطقه 1 شهرداری قدس:
عنوان : كارگزاری 2 هزار طعمه و سمپاشی در سطح منطقه 1 در آستانه فصل گرما
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

با تلاش کارکنان خدمات شهری منطقه 1 شهرداری قدس:
کارگزاری 2 هزار طعمه و سمپاشی در سطح منطقه 1 در آستانه فصل گرما

محمد رضا اسدی، مدیر منطقه 1 شهر قدس از کارگزاری 2 هزار طعمه و سمپاشی به منظور دفع جانوران موذی در آستانه فصل گرما خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محمد رضا اسدی گفت: فصل گرما آغاز رشد و نمو حشرات و جانوران موذی می باشد و با توجه به قدیمی بودن بافت کالبدی منطقه 1، زمینه رشد اینگونه جانوران بیشتر فراهم است که ممکن از موجب بروز آلودگی های زیست محیطی و شیوع بیماری های اپیدمیک در بین انسان ها و دام گردند.

وی افزود: به همین منظور عوامل خدمات شهری منطقه با کارگزاری 2 هزار طعمه در نقاط مختلف شهر و همچنین سمپاشی گامی موثر در ایجاد گسست در رشد تصاعدی اینگونه جانوران ایجاد شد.

مدیر منطقه یک تصریح کرد: آسیب های اینگونه جانوران به باغات و زمین های کشاورزی و پیشگیری از آلودگی منابع آبی نیز مطرح است و مطابق دستورالعمل های کنترل و پیشگیری از رشد و نمو آفات در چند مرحله این اقدام صورت خواهد پذیرفت.

وی در پایان بیان داشت: برای کاهش نمو آفات باید محل های مستعد نیز از بین می رفت و به همین منظور انهار و جوی های آب و نقاط کور تاسیسات و مبلمان شهری نیز پاکسازی گردید.