جمعه, 30 فروردين 1398
رو عنوان : همزمان با روز شوراها:
عنوان : فاز نخست بوستان بانوان و پارك آزادگان شهر قدس افتتاح می شود
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

همزمان با روز شوراها:
فاز نخست بوستان بانوان و پارک آزادگان شهر قدس افتتاح می شود

مهندس مسعود مختاری شهردار قدس، ضمن اشاره به ضرورت ارتقا و تقویت زیرساختهای فضای سبز شهری، از افتتاح فاز نخست احداث بوستان بانوان و فاز نخست ساماندهی پارک آزادگان همزمان با روز شوراها خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری با اشاره به جایگاه حائز اهمیت فضاهای سبز در شهرها اظهار داشت: توسعه روند شهرنشینی و تغییر کالبدی محیط شهری متناسب با نیازهای روزمره باعث گردیده که ارزشهای کیفی محیطی و فضاهای سبز درون شهری با توجه به نقش قابل توجه فضاهاي سبز در تأمين نيازهاي رواني و اجتماعی شهروندان بیشتر مورد توجه قرار گیرد و ارتقا سرانه های این حوزه جزئی جدایی ناپذیر از اولويت و اقتضاعات ضروري زندگی شهری محسوب شود.

شهردار قدس، با اشاره به اهتمام جدی شهرداری برای افزایش سرانه فضاهای سبز، افزود: افتتاح فاز نخست بوستان بانوان و فاز نخست ساماندهی و بازسازی پارک آزادگان در ایام الله دهه فجر هدفگذاری شده بود ولی به دلیل اهمیت توجه به کیفیت اجرایی پروژه ها، افتتاح و بهره برداری از این بوستانها به دیگر مناسبت ها موکول گردید که به همین منظور بهره برداری از این دو پروژه فضای سبز در نهم اردیبهشت ماه سال جاری، مصادف با روز شوراها برنامه ریزی شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: فاز نخست بازسازی و تعمیرات بوستان آزادگان با مساحت 3/5 هکتاری و با اقداماتی نظیر جدولگذاری، زیرسازی و اجرای کفپوش، پیاده روسازی، ایجاد روشنایی، مبلمان پارکی، زمین و وسایل بازی کودکان، سیستمهای تاسیساتی، پیست دوچرخه، زمین ورزشی یکی از این پروژه های فضای سبز است که در نهم اردیبهشت ماه مورد بهره برداری قرار می گیرد.
مهندس مسعود مختاری با بیان اینکه به منظور ارج نهادن به جایگاه بانوان و حفظ و ارتقای سطح سلامتی و نشاط ایشان در جامعه، احداث بوستان بانوان به عنوان یکی از مطالبات اصلی و به حق بانوان شهر با وجود محدودیت اراضی شهر قدس اجرایی شده است، ادامه داد: افتتاح فاز نخست بوستان بانوان شهر در زمینی به مساحت 2/5 هکتار در ضلع شرقی «پارک زیتون» با اقداماتی نظیر دیوار کشی، کف سازی، پیاده روسازی، جدول کشی، فضای سبز، آلاچیق، ساخت آبنما، محوطه فضای بازی کودکان، دیگر پروژه هدفگذاری شده برای افتتاح در روز شوراها خواهد بود.

شهردار قدس در خاتمه تأکید کرد: فضاهای سبز شهری به عنوان بخشی از کاربری های عمومی همواره یکی از ضروریات جامعه شهری و زندگی شهروندی محسوب می شوند و این ضرورت در شهر قدس به دلیل فعالیت معادن شن و ماسه بیش از پیش مورد تأکید است که در این راستا ارتقا و تقویت سرانه های فضاهای سبز شهری تا رسیدن به استانداردهای ملی ادامه خواهد داشت.