يکشنبه, 5 خرداد 1398
رو عنوان : مدیر منطقه 2 شهرداری قدس:
عنوان : ساماندهی معابر سطح منطقه با جدیت ادامه دارد
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۴
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

مدیر منطقه 2 شهرداری قدس:
ساماندهی معابر سطح منطقه با جدیت ادامه دارد

مهدی عزیزی مدیر منطقه 2 شهرداری قدس، با اشاره به آسفالت ریزی، جدولگذاری و پیاده روسازی های در حال انجام سطح منطقه، گفت: ساماندهی معابر سطح منطقه 2 شهر قدس با جدیت ادامه دارد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهدی عزیزی اظهار داشت: با توجه به اینکه برنامه بهبود عبور و مرور شهری با اقداماتی چون زیرسازی، آسفالت، جدولگذاری و پیاده روسازی یکی از مهم ترین سر فصل های بودجه عمران شهری است، به همین منظور با هدف ارتقای کیفی و بهسازی و ساماندهی معابر با اجرای عملیات آسفالت ریزی، پیاده روسازی و جدولگذاری، ساماندهی خیابانهای اصلی و فرعی منطقه 2 شهر قدس در حال انجام است.

مدیر منطقه 2 شهرداری قدس، با اشاره به اقدامات در حال اجرای آسفالت در این منطقه، افزود: در حال حاضر زیرسازی نوار حفاری خیابان صنعت چهارم، زیرسازی و آسفالت کوچه نیایش خیابان 45 متری کلهر، اجرای روکش آسفالت در 30 متری شورا کوچه حسینی و لکه گیری کوچه امام حسین (ع) در حال اجرا می باشد.

وی، گفت: همچنین در ادامه اقدامات عمرانی سطح منطقه اجرای عملیات جدولگذاری با هدف ساماندهی معابر و انهار در معابری چون ابتدای خیابان 30 متری جمهوری و خیابان توانبخشی در حال انجام است.

مهدی عزیزی مدیر منطقه 2 شهرداری قدس، در خاتمه با بیان اینکه زیرسازی جهت کفپوش در 30 متری شورا نیز در حال اجرا است، بیان داشت: ساماندهی و بهسازی معابر سطح شهر به عنوان یکی ضروریات و خدمات اجتناب ناپذیر حوزه عمرانی شهرداری محسوب می شود که با توجه به درخواست های مکرر شهروندان و تصمیمات اتخاذ شده، این ساماندهی با اقداماتی چون لکه گیری، آسفالت، اجرای کفپوش، پیاده روسازی و جدولگذاری با هدف سهولت تردد شهروندان، ارتقای کیفی معابر و مناسب‌ سازی محیط شهری در سطح منطقه اجرایی می ‌شود.