يکشنبه, 5 خرداد 1398
عنوان : ارتقای امنیت اجتماعی وظیفه ذاتی نیروی انتظامی است
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

ارتقای امنیت اجتماعی وظیفه ذاتی نیروی انتظامی است

فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان قدس گفت: ارتقای امنیت اجتماعی وظیفه ذاتی نیروی انتظامی است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ سرهنگ فلاحی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهرقدس گفت: انتخاب بنده بعنوان فرمانده برتر منطقه غرب استان تهران افتخاری برای ماست زیرا ارتقا امنیت و آرامش شهروندان به جز وظیفه ذاتی ما در نیروی انتظامی نبوده است.

وی افزود: نیروی انتظامی شهرستان قدس تنها شهرستانی است که در سال 96 کاهش جرایم را داشته و در سال 97 هم توانسته کنترل جرایم را داشته باشد.

سرهنگ فلاحی اظهار داشت: نیروی انتظامی در حوزه مواد مخدر و اعتیاد بخش برخورد و مقابله را انجام می دهد و بر اساس آمار و ارقام عملکرد قابل قبولی هم در این زمینه داشته است ولی برای ریشه کنی باید نهادها و مجموعه های وسیعتری همکاری داشته باشند.

وی با تشکر از همکاری شورا و شهرداری با نیروی انتظامی، گفت : شهروندان و مسوولان قدس بسیار قدرشناس هستند و همواره ما را در راستای انجام ماموریت ها و ارتقای آسایش و آرامش عمومی همراهی کردند.