سه‌شنبه, 1 خرداد 1397
رو عنوان : شهردار قدس :
عنوان : نهاد شورا تجلی گاه مردم سالاری دینی است
 ۱۳۹۷/۰۲/۰۹
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس :

نهاد شورا تجلی گاه  مردم سالاری دینی است

شهردار قدس گفت : شورا ریشه در تفکر قرآنی دارد و نهاد شورا یکی از تجلی های مردم سالاری دینی است.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس،به مناسبت 9 اردیبهشت مراسم گرامیداشت روز شوراها پیش از ظهر امروز با حضور اعضای شورای اسلامی شهر،شهردار و معاونین در محل سالن جلسات شورای اسلامی شهر قدس برگزار شد.

مسعود مختاری شهردار قدس در این مراسم ضمن تبریک این روز به تمامی اعضای شوراهای اسلامی شهر،با اشاره به ریشه شورا در تفکر قرآنی، نهاد شورا را یکی از تجلی های مردم سالاری دینی و  تحقق شوراها را محصول نظام جمهوری اسلامی برشمرد و بر لزوم توجه بیشتر به فرهنگ مشورت در امور تاکید کرد.

وی اظهار داشت : نهال مردمی شوراهای اسلامی شهر و روستا  اکنون پس از گذشت چهار دوره به درختی تنومند و استوار تبدیل شده  و جایگاه خاصی را در نظام اداری کشور به خود اختصاص داده است.

شهردار قدس افزود : شوراها تجلی گاه مردم سالاری دینی و نمونه حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان است و در قانون اساسی، شوراها افزون بر شرکت در فرایند تصمیم گیری و سیاست گزاری از اختیارات و وظایف اجرایی نیز برخوردارند البته این وظایف و اختیارات اجرایی محدود و ناچیز است اما مردم از شورا هم توقع سیاست گذاری دارند و هم اجرا.

مسعود مختاری تصریح کرد : با بررسی عملکرد شورای اسلامی شهر از بدو  تشکیل تاکنون  شاهد ارتقای نمودار عملکرد شهرداریها در عرصه های مختلف و تغییر چهره شهر ها با استفاده از مشارکت و خرد جمعی بوده ایم و این سازمان مردمی روز به روز به هدف اصلی خود که بهره برداری از افکار مختلف و جذب همکاری شهروندان در دست یابی به افق تعیین شده بوده نزدیک تر شده است.

وی با اشاره به عملکرد مثبت شورای اسلامی دوره پنجم در طول یکسال گذشته یادآور شد : تلاشهای پیگیر و حمایتهای مجموعه شورای اسلامی شهر قدس از شهرداری در راستای ارائه خدمات بیشتر به شهروندان و پیگیری مسائل عمرانی،فرهنگی،آموزشی،ورزشی و خدماتی از جانب اعضا  ستودنی و قابل تقدیر  است و نشان از درایت و دلسوزی نمایندگان منتخب مردم در شورای اسلامی شهر قدس دارد.

مدیریت شهری قدس خاطرنشان کرد : با همکاری و مساعدت اعضای شورای اسلامی شهر برنامه های خوبی در حوزه های مختلف برای سال 97 تدوین شده است که عملیات اجرایی آن از فروردین ماه سالجاری آغاز شده که امیدواریم در کنار هم در جهت تحقق این برنامه ها  گام های بلندی را برداریم و مردم شاهد ارایه خدمات بهتر و بیشتری در سطح شهر قدس باشند و رضایتمندی آنها را بیش از گذشته کسب کنیم.

گفتنی است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر از خدمات یک سال گذشته شوراهای اسلامی شهرقدس تجلیل بعمل آمد.