سه‌شنبه, 1 خرداد 1397
رو عنوان : رییس شورای اسلامی شهر قدس :
عنوان : توسعه زیرساخت های فرهنگی و آموزشی از اولویت های شورای اسلامی در دوره پنجم است
 ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

رییس شورای اسلامی شهر قدس :

توسعه زیرساخت های فرهنگی و آموزشی از اولویت های شورای اسلامی در دوره پنجم است

رییس شورای اسلامی شهر قدس گفت : نگاه ویژه ای به افزایش زیرساختهای فرهنگی و آموزشی شهر قدس در دوره پنجم شورای اسلامی شهر خواهیم داشت.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس،محسن عسگری در آستانه 9اردیبهشت روز شوراهای اسلامی شهر و روستا در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر قدس ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به بیان گزارشی از عملکرد شورای اسلامی شهر در دوره پنجم طی یک سال گذشته پرداخت و اظهار داشت : اعضای شورای اسلامی شهر قدس در بدو تشکیل شورا در دوره پنجم با شناسایی معظلات و مشکلات موجود که از گذشته های دور تا کنون در سطح شهر قدس باقی مانده بود نسبت به برنامه ریزی و اولویت بندی کارها اقدام و با تشکیل کارگروها و کمیسیون های تخصصی وظایف هر کدام از اعضا را براساس تخصص و تجربه آنها مشخص کردند.

وی افزود : اتمام پروژه های عمرانی نیمه کاره شهرداری قدس در نقاط مختلف شهر را به عنوان نخستین اولویت در دستور کار خود قرار داده ایم که با تکمیل آنها در هفته دولت شاهد افتتاح و بهره برداری 25 پروژه عمرانی،فرهنگی،آموزشی،ورزشی و خدماتی در سطح شهرستان قدس خواهیم بود که این تعداد پروژه در مقایسه با پروژهای قابل بهره برداری سایر شهرستان های استان تهران در هفته دولت بی نظیر خواهد بود.

رییس شورای اسلامی شهر قدس افزایش سرانه های فرهنگی و آموزشی را از دیگر اولویت های شورای دورره پنجم بر شمرد و افزود : متاسفانه زیرساختهای فرهنگی و آموزشی شهرستان قدس متناسب با جمعیت آن نیست که در این خصوص با اختصاص 15هزار متر مربع از اراضی تحت تملک شهرداری جهت احداث فضاهای آموزشی و مساعدت اداره آموزش و پرورش و نیز خیرین مدرسه ساز ساخت 10 مدرسه را طی سالهای آینده هدفگذاری کرده ایم که با احداث و بهره برداری از این مدارس بخش قابل توجه ای از کمبود سرانه های آموزشی شهرستان قدس جبران خواهد شد.

محسن عسگری تصریح کرد : در بخش فرهنگی و هنری  نیز پیشرفتهای خوبی طی سالیان گذشته در شهر قدس حاصل نشده است که در این خصوص نیز اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری با نگاه ویژه به این مقوله و جذب سرمایه گذار بخش خصوصی ساخت یک سالن مجهز سینما و نیز  آمفی تئاتر را در دستور کار خود قرارداده اند که طی 2سال آینده احداث و در اختیار اهالی فرهنگ و هنر و جوانان شهرستان قرار خواهد گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکل کمبود پارکینگ در شهر قدس اشاره کرد و گفت : تردد بیش از حد وسائط نقلیه در سطح شهرستان و افزایش بار ترافیکی موجود در سطح شهر به جهت پارک وسائل نقلیه در معابر اصلی و فرعی شهر  همواره یکی از دغدغه های مدیریت شهری قدس بوده و هست که در این خصوص نیز ساخت پارکینگ طبقاتی و مکانیزه را جزء یکی از اولویت های برنامه های خود در شورا شهر قرار داده ایم که کار مطالعاتی آن در حال انجام است و در سال آینده این پارکینگهای طبقاتی و مکانیزه در نقاط مختلف شهر احدث و به بهره برداری خواهند رسید.

رییس شورای اسلامی شهر قدس توسعه فضای سبز شهری قدس را از دیگر اولویتهای شورای اسلامی شهرو شهرداری برشمرد و یادآور شد : در این خصوص نیز یک کار جهادی را در سازمان سیما،منظر و فضای سبز شهری قدس آغاز کرده ایم به طوری که با همت و تلاش کارکنان این سازمان چیزی در حدود 150 هزار اصله نهال در ماههای اخیر در نقاط مختلف شهر کاشته شد و طی ساهای آینده شاهد توسعه بیش از پیش فضای سبز شهری قدس خواهیم بود.

محسن عسگری به افزایش چشمگیر بودجه سال97 شهرداری قدس اشاره کرد و گفت : تصویب بودجه 222 میلیارد تومانی شهرداری قدس توسط شورای اسلامی شهر موتور محرکی برای شتاب در توسعه و پیشرفت شهر قدس خواهد بود که این میزان بودجه در طول ادوار گذشته شورا و شهرداری بی سابقه بوده است.

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت : اعضای شورای اسلامی شهر قدس در دوره پنجم علاوه بر پیگیری مسائل عمرانی،فرهنگی،آموزشی و خدماتی شهر ،برطرف کردن مشکلات و معضلات کلان شهرستان از جمله موقوفه بودن اراضی شهر قدس را مد نظر خود قرار داده اند که در این خصوص نیز با مساعدت و همراهی نماینده مردم شهرستان های قدس،ملارد و شهریار در مجلس شورای اسلامی،فرماندار و رییس اداره اوقاف شهرستان اقداماتی خوبی در راستای برطرف شدن این مشکل و دستیابی مردم به اسناد مالکیتی در حال انجام است.

رییس شورای اسلامی شهر قدس در پایان خاطرنشان کرد : تلاش اعضای شورای اسلامی شهر در دوره پنجم دقت و نظارت بری اجرای صحیح امور و برنامه های پیش بینی شده مطابق با قوانین و برطرف نمودن کاستیها و معضلات موجود در شهر در راستای فراهم نمودن امکانات برای عموم شهروندان فهیم شهر قدس و ارایه خدمات بهینه به آنها خواهد بود که امیدواریم پس از گذشت 4 سال خدمت در محضر خداوند متعال و دیدگان شما شهروندان عزیز روسفید و سربلند باشیم.