دوشنبه, 2 مهر 1397
 ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

پل تقاطع غیر هم‌سطح شهرستان قدس افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، پروژه پل تقاطع غیرهم‌سطح ورودی شهرستان قدس امروز باحضور وزیر راه وشهرسازی، استاندار، نماینده مجلس، شهردار و اعضای شورای شهر و جمعی از مسئولان شهرستان قدس به بهره‌برداری رسید.

وزیر راه و شهرسازی در جریان این افتتاح اظهار داشت: خوشبختانه امروز یکی از پروژه‌های عظیم چهار طبقه در منطقه غرب استان تهران افتتاح شد که می‌تواند مسیر مواصلاتی استان تهران با استان البرز و سایر بزرگراه‌های منطقه باشد.

وی بیان کرد: این منطقه یکی از مسیرهای گلوگاهی ترافیکی بوده که سبب اتلاف وقت بسیاری از مردم در ترافیک این منطقه می‌شد که خوشبختانه با افتتاح این پل تردد و رفت‌ و آمد وسایل نقلیه به‌ صورت روان صورت می‌گیرد.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: گسترش شبکه حمل‌ و نقل ریلی یکی از موضوعات بسیار مهم در شهرقدس است که خوشبختانه در دو سال اخیر دو باند ریلی در این منطقه افتتاح‌ شده و درصدد هستیم که آن را به چهار باند افزایش دهیم تا بخشی از حجم بار ترافیک جاده را به خطوط ریلی انتقال دهیم.

آخوندی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این شهرستان دارای 400 هزار نفر جمعیت است و به لحاظ سرانه‌های درمانی و بهداشتی دچار کمبود است، پیرو تعهدات سفر رئیس‌جمهور درصدد هستیم تا بتوان منابع لازم را برای بهره‌برداری هر چه بیشتر بیمارستان 160 تختخوابی شهرقدس فراهم کنیم.