دوشنبه, 2 مهر 1397
رو عنوان : شهردار قدس :
عنوان : انجام فعالیت های فرهنگی نیازمند عزم جدی و همدلی مردم و مسئولان است
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۳
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس :

انجام فعالیت های فرهنگی نیازمند عزم جدی و همدلی مردم و مسئولان است

شهردار قدس ضمن تاکید بر ادامه همکاری شهرداری با هیئت رزمندگان اسلام پیشنهاد تشکیل چهار کمیته تخصصی را مطرح و تبیین کرد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری پیش از ظهر امروز  در جمع اعضای هیئت رزمندگان اسلام شهرستان قدس ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با اشاره به انگیزه شکل گیری این هیئت اظهار داشت : هدف اصلی از تشکیل هیئت رزمندگان این بود که همه عزیزانی که جبهه و جنگ را درک کرده بودند، تجربیات خودشان را منتقل کنند. البته در این زمینه اقدامات متعدد و موثری هم صورت گرفت و آثار قابل توجهی نیز ارائه و منتشر شد؛ در واقع یک نیاز فرهنگی میان رزمندگان وجود داشت باعث می شد آنها از نظر علمی و فرهنگی وارد عرصه پشتیبانی هم بشوند و جزوات علمی تحت عنوان رزمندگان منتشر شود.

وی افزود: از آن زمان تا کنون شاهد تغییرات  زیادی بوده ایم. باید بپذیریم که فضای کشور تغییر کرده است. روز به روز مشکلات فرهنگی، پیچیده تر می شود و ما هر روز با پدیده های تازه ای روبرو می شویم. بنابراین ضرورت دارد که همه ما که قصد انجام کار فرهنگی داریم به شاخص و معیار اصلی که بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی در راس آنها قرار دارد  مراجعه  کنیم. باید توجه داشته باشیم که اقدامات ما به طور کلی باید در سایه فرامین و انتظارات ایشان صورت بگیرد و تنها در این صورت می توانیم به خودمان و کارمان ببالیم.

شهردار قدس گفت : اين انقلاب بر پايه مكتب اسلام به رهبري امام خميني(ره) و با همراهي همدلانه مردم ايران شكل گرفت؛ اين همدلي در پيروزي انقلاب اسلامي و در دوران هشت سال دفاع مقدس با حضور پرشور مردمي تحقق يافت كه سرافرازي وصف نشدني را براي ما در پي داشت.

مختاری با اشاره به شیطنت های متعدد دشمنان انقلاب و نظام طی دهه های اخیر تصریح کرد: یکی از رمزهای اصلی موفقیت این است که ما راه را گم نکنیم. یادمان نرود که ما پستی و بلندی های زیادی را پشت سر گذاشته ایم. اخیرا هم شیطنت رئیس جمهور دیوانه آمریکا که اعلام کرد دولتش برجام را قبول ندارد فصل تازه ای از تنش ها میان ایران با امریکای خبیث شکل گرفت. بنابراین در چنین شرایطی ما چه تکلیفی خواهیم داشت؟ ما که قرار است در سطح شهرمان کار فرهنگی انجام دهیم باید بدانیم که قرار است چه اهدافی را دنبال کنیم.

وی یادآور شد: یکی از اقدامات اصلی دشمن تضعیف انگیزه مردم در حمایت از نظام و ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان و تحریف انقلاب است. آنها می خواهند مساله انقلاب اسلامی را طوری میان جوانان ما جا بیندازند که بخش فرهنگی آن نادیده گرفته شود. علاقه مندند دلیل اصلی انقلاب را صرفا مشکلات اقتصادی تلقی کنند به طوری که اگر کسی قرار بود درباره انقلاب بزرگ 57 صحبت کند بگوید مردم به این دلیل دست به انقلاب زدند که از لحاظ مالی مشکل داشتند.البته این نوع تلقی از سوی آنها گزافی بیش نیست.  انقلاب ما یک انقلاب کاملا فرهنگی بود. ما با استکبار مشکل داشتیم. ما با تهاجم بیگانگان مشکل داشتیم. بعد از انقلاب هم به خاطر حفظ ارزش های همین انقلاب در طول 8 سال دفاع مقدس و با نثار خون پاک بهترین فرزندان این انقلاب در مقابل استکبار و ایادی آن ایستادیم.

شهردار قدس در ادامه بر ضرورت تشکیل چهار کمیته تخصصی در بدنه هیئت رزمندگان اسلام شهرستان قدس( کمیته فرهنگی، کمیته پشتیبانی، کمیته حقوقی و کمیته نیروی انسانی) تاکید کرد و گفت : هر کدام از این کمیته ها فعالیت خاص خودش را دنبال می کند. به عنوان مثال ایثارگران ما حق و حقوقی دارند که شاید خیلی از این عزیزان با حق و حقوق خود آشنایی نداشته باشند. هر چند آنها همیشه ثابت کرده اند که به دنبال حق و حقوق مادی نیستند اما ما وظیفه داریم بخش نامه های بنیاد شهید را برای این عزیزان تبیین کنیم و نسبت به حق این عزیزان پیگیر باشیم که این کار می تواند توسط کمیته حقوقی هیئت رزمندگان صورت بگیرد. از این گذشته می توانید کمیته پشتیبانی داشته باشید تا کمک های مختلف را جذب کنید.البته  شهرداری کما فی السابق در این بخش همچنان حمایت خود از هیئت رزمندگان اسلام شهرستان را ادامه خواهد داد. چون ما اعتقاد داریم هیات رزمندگان از ما جدا نیست و همه ما به دنبال یک هدف هستیم. اگر بتوانیم در کنار یکدیگر کارهای فرهنگی بزرگی انجام دهیم بی تردید نمود و تاثیر بیشتری خواهد داشت.

مسعود مختاری در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از مجموعه فرهنگی که به طور کامل  و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری قدم برمی دارد بسیج است. بنابراین نباید از این عزیزان غافل شویم. در بعضی از استان ها متاسفانه عده ای سعی می کنند هیات رزمندگان را مقابل بسیج و سپاه قرار بدهند که این رفتار به هیچ وجه درست نیست. اگر به هر دلیلی کمبود و کاستی وجود دارد باید با همدلی و رفاقت آنها را حل کنیم. در نتیجه ما بسیجی قدیمی و بسیجی جدید نداریم. بسیجی همیشه بسیجی است و اگر در سایه همدلی بیشتر فعالیت کنیم تاثیر کار فرهنگی مان به مراتب بالاتر خواهد بود. شهرداری هم به عنوان مجموعه فرهنگی فعال در شهرستان قدس کمک می کند که این هماهنگی بیشتر انجام شود تا توفیق خدمت به مردم عزیزمان را داشته باشیم.

گفتنی است، صادق یوسفی رییس هیئت رزمندگان شهرستان قدس نیز در ابتدای این جلسه گزارش جامعی از عملکرد و فعالیت های مهم این هیئت  در طول سالهای گذشته تا کنون از جمله برپایی موکب بمناسبت اربعین حسینی در کربلای معلا و نجف اشرف  را ارائه داد.