سه‌شنبه, 26 تير 1397
رو عنوان : عضو شورای اسلامی استان تهران خبر داد :
عنوان : اختصاص اعتبار لازم برای حل گره ترافیكی غرب استان تهران
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

عضو شورای اسلامی استان تهران خبر داد :

اختصاص اعتبار لازم برای حل گره ترافیکی غرب استان تهران

عضو شورای اسلامی استان تهران گفت: برای حل گره ترافیکی غرب استان تهران به پروژه راستگرد دسترسي جاده شهريار ـ فتح و تقاطع انديشه ـ لشگري ردیف بودجه و اعتبار لازم حریم مناطق تهران اختصاص پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس،دکتر بنفشه رفیعی در  اولین نشست بررسی مسایل، چالش ها، فرصت‌ها، تهدیدها و ارائه راهکارهای عملیاتی در حوزه حمل و نقل، محیط زیست و آب که به میزبانی شورای اسلامی شهرستان قدس برگزار شد گفت: یکی از موضوعات بزرگی که در حوزه ترافیک، شهروندان غرب استان تهران را دچار مشکلات متعددی کرده است بحث خروجی‌ها و ورودی‌هایی است که توان عبور دادن حجم ترافیکی موجود را ندارد و به واقع معبر ایجاد شده برای میزان خودرو عبوری و همچنین جمعیتی اواخر دهه هفتاد است.

وی افزود: گره ترافیکی صبحگاهی و عصرگاهی در خروجی و ورودی شهرستان شهریار در جاده شهریار ـ‌ فتح و همچنین ترافیک جاده اندیشه ـ لشگری یکی از دغدغه‌های شهروندان بوده است، چراکه میزان بالایی از زمان خود را در این ترافیک صرف می‌کنند.

عضو شورای اسلامی استان تهران ادامه داد: این گره‌های ترافیکی تأثیر نامطلوبی در سلامت شهروندان و آرامش روحی آنها دارد، بر همین اساس پیگیری‌های رفع این مشکل از طریق شورای استان و تعامل و همراهی با شهرداری منطقه 21 و مجموعه‌های مرتبط را در دستور کار قرار دادیم که طبق توافقات انجام‌شده ردیف بودجه مطلوبی به این امر تخصیص داده شد.

وی بیان کرد: تحقق تخصیص بودجه به این پروژه با توجه به تعامل و استفاده از ظرفیت‌ها و همراهی محمد محمودی شاه‌نشین نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس، مرتضی الویری رئیس شورای عالی استان‌ها و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران، مجید فراهانی رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران، محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران، حسن رحمانی شهردار منطقه 21 تهران انجام شد.

دکتر رفیعی متذکر شد: خوشبختانه با تخصیص اعتبار انتظار داریم که پروژه آغاز و همزمان با طی شدن مراحل قانونی برای احداث، شهروندان به زودی شاهد آغاز پروژه باشند.

وی ادامه داد: به طور حتم تحقق هرچه سریع‌تر این دو پروژه در کنار بهبود ترافیکی که در غرب تهران ایجاد می‌کند محسناتی چون کاهش مصرف سوخت به خاطر حجم عظیم عبور خودروها، کاهش آلودگی زیست محیطی و آسیب‌های روانی، کاهش زمان دسترسی شهروندان به مبادی عبوری، رفع هدررفت ساعات ارزشمند نیروی انسانی در ترافیک و ... دارد.

عضو شورای اسلامی شهر قدس بیان کرد: همین موارد سنگ بنایی شد که همراه با درخشان نماینده شورای اسلامی شهریار در شورای استان تهران برای تحقق این امر حرکت کنیم و امیدواریم به زودی شاهد اتفاقات ارزنده‌ای در این رابطه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: تغییر گره‌های ترافیکی به معابری سهل‌العبور در ابتدا موجب روانی ترافیک می‌شود اما در کنار خود بهبود سرانه فضای سبز و محیط زیست را به همراه دارد.

دکتر بنفشه رفیعی گفت: همچنین برای ایجاد شرایط روحی و روانی مطلوبی که به وجود می‌آید نه تنها در سلامت فردی بلکه در سلامت و آرامش روحی روانی جامعه پیرامونی خود نیز تأثیر می‌گذارد، امروزه باید از هر توان و ظرفیتی بهره ببریم تا بتوانیم آنچه بتوانیم نامش را خدمت بگذاریم به عموم مردم ارائه دهیم تا رضایتمندی آنها را کسب کنیم.

دکتر بنفشه رفیعی در پایان با بیان اینکه تعامل منطقه 21 در تحقق این موضوع به جهت مرزهای مشترکی که با این منطقه وجود دارد مطلوب بوده است، متذکر شد: همکاری‌ها در مرزهای مشترک با شهر تهران و یاری‌رساندن ما توسط این مجموعه می‌تواند نقش‌بند تحقق اقدامات ارزنده‌ای باشد که جوانب خدماتی آن نه تنها متوجه شهرستان‌های اطراف پایتخت می‌شود بلکه تأثیر مطلوبی نیز در نوع و بهره‌برداری از همان خدمات برای عموم شهروندان در مرزهای مشترک خدماتی با تهران را خواهد داشت.