دوشنبه, 30 مهر 1397
رو عنوان : رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای استان تهران عنوان کرد:
عنوان : رفع معضل فاضلاب مهمترین اولویت زیست محیطی قدس است
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای استان تهران عنوان کرد:

رفع معضل فاضلاب مهمترین اولویت زیست محیطی قدس است

رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای استان تهران گفت: رفع معضل فاضلاب در مناطق صخره ای قدس  یکی از مهمترین اولویت های زیست محیطی منطقه است.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس،دکتر بنفشه رفیعی در اولین نشست بررسی مسایل، چالش ها، فرصت‌ها، تهدیدها و ارائه راهکارهای عملیاتی در حوزه حمل و نقل، محیط زیست و آب که به میزبانی شورای اسلامی شهرستان قدس با حضور رییس شورای اسلامی استان تهران و اعضای این شورا، مدیران کل ادارات آب، محیط زیست و راه آهن و مسوولان شهرستانی برگزار شد، گفت: استان تهران علیرغم تصور همگان استانی کم برخوردار است و شهرستان قدس که یکی از نزدیکترین شهرستان ها به تهران است یکی از محرومترین شهرستان های کشور می باشد.

وی افزود: یکی از مهمترین مشکلات قدس بحران آب و فاضلاب در این شهر است، با توجه به اینکه برخی از نقاط قدس بافت صخره ای دارند و جاری بودن فاضلاب در این معابر، صحبت کردن از هر اولویت دیگری در حوزه محیط زیست محلی از اعراب ندارد.

دکتر رفیعی اظهار داشت: با وجود تلاش های آبفا و احداث تصفیه خانه فاضلاب و شبکه جمع آوری فاضلاب اما همچنان کمبودهای بسیاری در این بخش وجود دارد.

وی ادامه داد: با روندی که کشور ما طی می کند طی چند سال آینده به مرزی خشکی مطلق خواهیم رسید و آن زمان است که استفاده از آب های خاکستری و پساب تصفیه خانه می تواند راهگشای بخش کشاورزی و صنعت و معدن ما باشد.

رییس کمیسیون فرهنگی و امور بانوان شورای اسلامی شهرقدس گفت: شهروندان نسبت به برخی از  عملکرد اداره آبفا مانند حفاری های نامرتب، عدم نصب انشعابات فروخته شده، سرعت کم عملیات اجرایی، تبصره 3 و افزایش قیمت فروش انشعاب فاضلاب اعتراضاتی دارند که انتظار می رود مسوولان آبفا پاسخگوی این مسایل باشند.

دکتر رفیعی  بحث حمل و نقل ریلی، راه اندازی قطار حومه ای و رفع مشکل شهروندان در حریم خط راه آهن را از دیگر معضلات قدس معرفی کرد و خواستار رسیدگی هرچه سریعتر به این مشکلات شد.

وی با بیان اینکه معادن یکی از مهمترین مشکلات غرب استان تهران هستند، گفت: ما در قدس 60 معدن شن و ماسه داریم که این معادن با حجم بالای ریزگردی که دارند، آلودگی بسیار زیادی در شهر ایجاد می کنند ولی به هیچ یک از تعهدات خود مبنی بر استفاده از فیلتر و ایجاد کمربند سبز عمل نمی کنند.

دکتر رفیعی اظهار داشت: یکی دیگر از مشکلات معادن بهره برداری بیش از حد است، در حالی که حد مجاز بهره برداری از معادن 25 متر است اما برخی از این معادن تا 60 متر نیز بهره برداری داشته اند که این موضوع خود بر اکوسیستم رودخانه اثر گذاشته و موجب کاهش سفره های آب زیرزمینی می شود.