سه‌شنبه, 26 تير 1397
رو عنوان : رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس:
عنوان : برداشت‌های نامتعارف از معادن شهر قدس افزایش ریز گردها را به دنبال داشته است
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس:

برداشت‌های نامتعارف از معادن شهر قدس  افزایش ریز گردها را به دنبال داشته است

حسین چناقچی با اشاره به عبور و مرور خودروهای سنگین در محدوده معادن و برداشت‌های نامتعارف موجب افزایش ریز گردها در هوای شهر شده است.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس،اولین نشست بررسی مسائل، چالش‌ها، فرصت‌ها پیشروی با محوریت حمل‌ونقل؛ محیط‌زیست و آبفا با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی استان تهران، معاون فنی و زیر بنایی شرکت راه‌آهن استان تهران، مدیرعامل آبفای غرب استان، معاون مدیرکل پایش استان، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی انتظامی فرمانداری قدس، مدیران عامل شرکت مخابرات استان تهران، مدیرکل راه و شهرسازی استان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر و شهرستان، برگزار شد.

حسین چناقچی رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس به عنوان میزبان این نشست اظهار داشت: برگزاری چنین نشست‌های تخصصی موجب شناسایی نقاط ضعف و قدرت هر شهر و هم‌اندیشی در راستای رفع و حل این مشکلات می‌شود.

وی افزود: شهرستان قدس نیز شهری است که در مجاورت پایتخت قرار دارد اما متأسفانه دارای مشکلات بی‌شماری در حوزه‌های مختلف است که علاوه بر همت و درایت مسئولان شهرستان، نیازمند یاری سایر مسئولان فرادستی نیز هستیم.

رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس با اشاره به بهره‌برداری از پل تقاطع غیر هم‌سطح پیامبر اعظم تصریح کرد: پس از 10 سال باهمت نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان شهرستانی چندی پیش این پل به بهره‌برداری رسید اما در حال حاضر نیز یکی از لاین های این پل به اتمام نرسیده است.

چناقچی اصلاح هندسی تقاطع بزرگراه فتح و کرمان خودرو، تعریض بزرگراه فتح در محدوده نفت پارس را از دیگر مشکلات شهرستان عنوان کرد و افزود: متأسفانه تعریض این معبر چندین سال است که مطرح است که تاکنون اقدامی صورت نگرفته و موجب بلاتکلیفی بسیاری از واحدهای صنفی نیز در این محل شده است.

وی در ادامه به تعهدات شرکت راه‌آهن استان تهران اشاره کرد و گفت: باوجود ایستگاه شهید ملکی که در کاووسیه قرار دارد،  شرکت راه‌آهن استان تهران متعهد شده بود که نسبت به جابجایی تیرهای برق این ایستگاه اقدام نماید اما تا به امروز عملیاتی انجام نشده است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس در ادامه به پل زیرگذر سولیران واقع در شهرک دانش اشاره کرد و اظهار داشت: این پل ارتباطی بین دانش و بزرگراه مخصوص نیاز به تعریض دارد و متأسفانه به لحاظ ایمنی خطرات بسیاری را از جهت عبور مرور برای وسایل نقلیه  به همراه داشته که با قید فوریت نیاز به اصلاح دارد.

چناقچی در ادامه پیرامون برداشت‌های نامتعارف از معادن شهر قدس و تردد خودروهایی که در این معادن تردد می‌کنند؛ گفت: برداشت‌های غیراصولی موجب انتشار ریز گردها در فضای شهری شده و آلودگی زیست‌محیطی شایعی را ایجاد کرده است.

وی با اشاره به مسیر 18 کیلومتری شهر قدس به هفت جوی گفت: با راه‌اندازی و بهره‌برداری جاده معادن که از میدان امام حسین (ع) -بلوار شهدای اصناف آغاز و به منطقه هفت جوی ختم می‌شود؛ مسیر 18 کیلومتر هفت جوی به تهران به 6 کیلومتر کاهش پیدا می‌کند و از طرفی موجب انتقال بار ترافیکی محور چیتگر به این جاده شده و موجب تسریع درروند عبور و مرور می‌شود.