سه‌شنبه, 26 تير 1397
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس :

طرح جامع تفصیلی شهر قدس ابلاغ شد

شهردار قدس از ابلاغ طرح جامع تفصیلی شهر قدس توسط استاندار تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس،مسعود مختاری شهردار قدس گفت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر صورت گرفته از سوی شهرداری و شورای اسلامی شهر طرح جامع تفصیلی شهر قدس پس از تصویب در شورای عالی معماری و شهرسازی و تایید استانداری تهران توسط محمدحسین مقیمی استاندار جهت اجرا برابر قوانین و مقررات به شهرداری شهر قدس ابلاغ شد.

وی افزود: طرح تفصیلی یکی از راهبردی‌ترین و مهمترین اقدامات در جهت توسعه و عمران محلی، ناحیه ای، منطقه ای و ملی به شمار می رود که در آن بسیاری از مشکلات مربوط به کاربری زمین ها و تراکم در سطح شهر مرتفع گردیده است.

شهردار قدس تصریح کرد: مستندات این طرح جامع شامل نقشه های وضع موجود شهر، کتابچه ضوابط و مقررات اجرایی، کتابچه گزارش مطالعات وضع موجود و طرح های پیشنهادی و همچنین آلبوم نقشه های پیشنهاد(مصوب) طرح تفصیلی از طرف استانداری به شهرداری ارسال و جهت اجرا به مناطق یک و دو شهرداری قدس ابلاغ شد.

مختاری یادآور شد: در طرح جامع تفصیلی شهر قدس تعریف کاربری ها در حوزه های مختلف از جمله ساخت وسازها، فضای سبز، عمرانی، خدماتی، حمل و نقل و سایر کاربری ها پیش بینی شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان شهر قدس می توانند جهت دریافت پروانه با مراجعه به واحدهای شهرسازی مناطق یک و دو شهرداری قدس درخواست کتبی خود را ارائه دهند که پس از طی مراحل قانونی و بررسی های لازم از سوی معاونت شهرسازی نسبت به صدور مجوز ساخت و ساز برای آنها اقدام خواهد شد.