چهارشنبه, 30 آبان 1397
رو عنوان : شهردار قدس:
عنوان : 10 پروژه حوزه فضای سبز در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد
 ۱۳۹۷/۰۵/۰۹
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس:

10 پروژه حوزه فضای سبز در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

شهردار قدس با بیان اینکه با وجود محدود بودن اراضی شهر، توسعه فضای سبز در اولویت برنامه‌های شهرداری قرار دارد، از بهره‌برداری از 10 پروژه حوزه فضای سبز در هفته دولت خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با اشاره به توسعه فضای سبز شهرقدس با احداث بوستان‌های جدید و بازسازی بوستان‌های قدیمی شهر، اظهار داشت: از ویژگی‌های خاص شهرقدس این است که جمعیت انبوهی در محدوده‌ای متراکم سکونت یافته‌اند که در هر حال باید سرانه فضای سبز استاندارد شهری برای شهروندان تامین شود. شهرداری نیز با وجود محدود بودن اراضی شهر، توسعه فضاهای سبز و بوستان‌ها را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده‌ است. سعی ما بر این است که از اراضی موجود بیشترین بهره را بگیریم.

وی با بیان اینکه احداث چند بوستان جدید مراحل پایانی عملیات اجرایی را پشت سر می‌گذارد و در هفته دولت افتتاح خواهند شد، افزود: بوستان نواری در مجاورت بارگاه امامزاده حضرتین(ع) با مساحت 1000 مترمربع یکی از این بوستان‌هاست. همچنین بوستان محله‌ای البرز در محله کاووسیه به وسعت 2500 مترمربع احداث شده است که از امکاناتی همچون زمین چمن مصنوعی، سالن تیراندازی با تفنگ و کمان، 150 مترمربع محوطه بازی کودکان و 5 عدد آلاچیق بهره می‌برد. در این بوستان 600 مترمربع پیاده‌روسازی، 800 متر جدولگذاری و تعریض معبر انجام شده است.

شهردار قدس بیان داشت: احداث بوستان محله‌ای در خیابان یادگار امام نیز از دیگر پروژه‌های در دست احداث است که 400 مترمربع وسعت داشته و شامل 50 مترمربع محوطه بازی کودکان، 176 مترمربع کفپوش و پیاده‌روسازی، 168 متر جدولگذاری و برج نوری است. بوستان محله‌ای در ابتدای بلوار نسترن نیز در مساحتی بالغ بر 2500 مترمربع در دست احداث است که شاهد بهره‌برداری از آن در هفته دولت خواهیم بود.

مختاری به بازسازی بوستان‌های قدیمی و فرسوده شهر نیز اشاره کرد و ادامه داد: بازسازی بوستان بزرگ حضرت ولیعصر(عج) مهم‌ترین پروژه شهرداری در این حوزه است که فاز اول بازسازی آن با 85 درصد پیشرفت فیزیکی دنبال می‌شود. علاوه بر بازسازی، امکانات جدیدی نیز به این بوستان افزوده خواهد شد که می‌توان به 600 مترمربع محوطه بازی کودکان، 550 مترمربع محوطه ورزشی، مناسب‌سازی پیاده‌روها برای معلولین و نابینایان، زمین چمن مصنوعی به مساحت 1200 مترمربع، 700 مترمربع پیست مخصوص دوچرخه‌سواری، نیمکت، سطل زباله چدنی، آلاچیق، وسایل ورزش صبحگاهی و مجموعه بزرگ بازی کودکان اشاره کرد.

وی تصریح کرد: بوستان قالیچی نیز با 85 درصد پیشرفت فیزیکی در دست احداث است که شامل 70 مترمربع زمین بازی، 930 مترمربع کفپوش و 520 متر جدولگذاری است. با بازسازی این بوستان‌ها وضعیت فضاهای سبز شهرقدس به نحو مطلوبی ارتقا خواهد یافت.

شهردار قدس به پروژه‌های دیگر حوزه فضای سبز که در هفته دولت بهره‌برداری خواهد شد اشاره کرد و افزود: اجرای فضای سبز و فلاورباکس در زیرگذر چیتگر،  بازسازی اساسی سرویس بهداشتی بوستان آزادگان، احداث نمازخانه پارک ترنج و احداث مخزن 300 مترمکعبی بوستان ترنج جهت ذخیره آب برای مصارف فضای سبز و بوستان‌های شهر از طرح‌های قابل بهره‌برداری خواهد بود.